آقا نیما خیلی خوب و عالیه .
ایشاالله به زودی شاهد تخم گذاری و جوجه دار میشید.
آقا نیما خیلی خوب و عالیه .
ایشاالله به زودی شاهد تخم گذاری و جوجه دار میشید.
تشکر فراوان از همه شما دوستان عزیز.
دقیقآ مرداد ماه پارسال بود که یک جفت عروس هلندی گرفتم. یک ماه بعدش تخم گذاری کردن تا یک ماه هم صبر کردم ولی جوجه نشدن. عروس نر رو عوض کردم همون موقع جناب اسکندری گفتن عجله نکن بهشون فرصت بدید ولی کو گوش شنواعروس نر رو با عروس نری که پیرم کرده بود (با همه چی جفتگیری میکرد الا ماده) عوض کردم 8ماهی این عروس داشتم تا اینکه این عروس نر فعلی رو گرفتم. حالا وقتی می بینم جفتگیری میکنه خیلی خوشحالم. الان هم رفتم چراغ اتاق رو خاموش کنم دیدم داره جفتگیری میکنه.
بازم مرسی از شما عزیزان که دلگرمی میدید.
خوش به حالتون من آرزوی عروس هلندی دارم ایشالله همیشه کنارتون سالم باشنتشکر فراوان از همه شما دوستان عزیز.
دقیقآ مرداد ماه پارسال بود که یک جفت عروس هلندی گرفتم. یک ماه بعدش تخم گذاری کردن تا یک ماه هم صبر کردم ولی جوجه نشدن. عروس نر رو عوض کردم همون موقع جناب اسکندری گفتن عجله نکن بهشون فرصت بدید ولی کو گوش شنواعروس نر رو با عروس نری که پیرم کرده بود (با همه چی جفتگیری میکرد الا ماده) عوض کردم 8ماهی این عروس داشتم تا اینکه این عروس نر فعلی رو گرفتم. حالا وقتی می بینم جفتگیری میکنه خیلی خوشحالم. الان هم رفتم چراغ اتاق رو خاموش کنم دیدم داره جفتگیری میکنه.
بازم مرسی از شما عزیزان که دلگرمی میدید.
خیلی هم زیبا هستن در ضمن
دوست عزیز تایپک ی که شما باز کردید رو خوندم. باور کنید اگه فاصله نزدیک بود یکی از جوجه ها بعد از دون خور شدن رو تقدیم تون میکردم.(حالا اگه تخمی که جفت بذارن جوجه بشه) ولی مطمین هستم در مسیر زبون بسته تلف خواهد شد. امیدوارم شما هم عروس دار بشید.
سلام
ماشاالله به این بچه های خوشگل
سلام امروز عکسی از غذا ها و لوازم عروس هلندی ها میذارم. (همچنان در لونه هستن)
کمد اختصاصی:
این هم عکس فنچ ها که خیلی زود تخمگذاری کردن و 3تا از تخم ها جوجه شدن. بعد از بالغ شدن همه رو فروختم. بجاش دانه گرفتم واسه عروس هلندی
پدر و مادر خانواده دوست
جوجه های نازنین
جوجه ها و پدر مادر
عاشق این عکس هستم.
یادشون گرامی
خدایـــــــــــــــا شکرت
سلامسلام امروز عکسی از غذا ها و لوازم عروس هلندی ها میذارم. (همچنان در لونه هستن)
کمد اختصاصی:
این هم عکس فنچ ها که خیلی زود تخمگذاری کردن و 3تا از تخم ها جوجه شدن. بعد از بالغ شدن همه رو فروختم. بجاش دانه گرفتم واسه عروس هلندی
پدر و مادر خانواده دوست
جوجه های نازنین
جوجه ها و پدر مادر
عاشق این عکس هستم.
یادشون گرامی
خدایـــــــــــــــا شکرت
ماشالله به این کمد ان شالله همیشه پر باشه
فنچها منو یاد فنچهای خودم انداخت دلم گرفت![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.