سلام
منم به بخش ابزیان رای دادم چون چیزیه که خودم بهش علاقه دارم
تو پارسی پت بخش طوطی سانان و ابزیان از همه بهتره و گل سرسبد همه بخش دیسکس هستش که واقعا عالیه
نگهداری از ابزیان کار هر کسی نیست و همیشه احتیاج به اطلاعات به روز و مفید داره
انجمن تخصصی دامپزشکی
مسابقات
آکواریوم و آبزیان
طوطی سانان
پرندگان
سگ
گربه
اسب
جوندگان
خرگوش سانان
اگزاتیک پت
خزندگان
دوزیستان
بی مهرگان
گیاهان
حمایت از حیوانات
حیات وحش
محیط زیست
خرید و فروش
سلام
منم به بخش ابزیان رای دادم چون چیزیه که خودم بهش علاقه دارم
تو پارسی پت بخش طوطی سانان و ابزیان از همه بهتره و گل سرسبد همه بخش دیسکس هستش که واقعا عالیه
نگهداری از ابزیان کار هر کسی نیست و همیشه احتیاج به اطلاعات به روز و مفید داره
سلام خدمت دوستان عزیز
منم به آکواریوم و آبزیان رای دادم. چون خودم ماهی دارم بیشتر این بخش رو دنبال میکنم ولی به بخش های دیگه هم سر میزنم
مرسی
سلام به دوستان
من به بخش اکواریوم و ابزیان رای میدم بخاطر اینکه کشور ما ایران تو این بخش خیلی ضعیف هست و باید اموزش های بسیار زیادی علاقه مندان به ابزیان داشته باشن تا کشور ما هم صادر کننده ابزیان بشه تشکر از پارسی پت که کمک بسیار زیادی در این بخش هست![]()
هم بخش اکواریوم خیلی فعاله هم بخش طوطی سانان
البته این بخشی هم که دوستان خبر از انواع حیوانات میذارن جالبه فکرمیکنم مربوط به محیط زیست میشه
ولی من به طوطی سانان رای دادم
سلام
من به بخش اکواریوم و ابزیان رای دادم دلیلش هم اینکه 1-2سال میشه که میام و مطالب این قسمت را می خوانم و بسیار استفاده کرده ام.اگه بخواهم دقیق هم بگویم به نظرم بخش دیسکس خیلی کامل است.
بعد هم به نظرم قسمت طوطی سانان و بعد هم محیط زیست که این دو را هم دنبال میکنم.
به نظر من اگه یه نه نظر سنجی هم بود که مثلا بهترین بخش از قسمت ابزیان و یا پرندگان کدام است هم خوب بود.
در کل این پست را هم زدم تا از تمامی اساتید و مدیران این سایت تشکر کنم که از همه قسمت هاش بهره میبرم
![]()
این نظر سنجی مال آذر ۹۲ هست!!!! عنوان پست رو بخونید لطفا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.