مکس سه ماهه شد
وقتی میخاد از دست هیولاهای توی ذهنش فرار کنه میره زیر مبل قایم میشهالبته موقع فرار از دست ما هم میره زیر مبل که دست کسی بهش نرسه
لحظه دیدار کاسپر و مکساین دوتا چشم دیدن همو ندارن یکی از یکی حسودتر
![]()
مکس سه ماهه شد
وقتی میخاد از دست هیولاهای توی ذهنش فرار کنه میره زیر مبل قایم میشهالبته موقع فرار از دست ما هم میره زیر مبل که دست کسی بهش نرسه
لحظه دیدار کاسپر و مکساین دوتا چشم دیدن همو ندارن یکی از یکی حسودتر
![]()
ویرایش توسط sepideh : 11th October 2013 در ساعت 04:39 PM
انگار این جا مونده
از مدیرای عزیز خاهش میکنم پست بالا رو ویرایش کنن. ممنون
موقع آپلود عکساش سایزش کوچیک شده عذر تقصیر بنده رو بپذیرید![]()
سلام . وقتی عکس ها آپلود شدن ، لینکی که روبروی آدرس عکس نوشته شده رو کپی کنید تو پست هاتون . آدرس بندانگشتی رو کپی نکنید
مکس چقدر دوست داشتنیه . خدا نگهش داره براتون . عکس آخری هم خیلی زیباست . از نوع نگاهشون بهم پیداست که چقدر همدیگرو دوست دارن![]()
ممنون خانم سپیده از لطفتون. از دست این وروجک ها حواس نمونده برام همه چیز درهم شد. والا این دوتا مث هوو میمونن برای هم سمت هرکدوم میری اون یکی صداش درمیاد مخصوصا کاسپر خیلی اذیت میکنه از وقتی مکس اومده همش عصبیه.
از راهنماییتون هم ممنون
قربونش برم خیلی خوشگله.ایشالا همیشه پیشه صحبش خوشحال و سرحال باشه![]()
منم یه سگ داشتم شبیه مکس بود و اسمش سزار بود
خیلی شیطون باید باشه
سزار من که حسابی شیطون بود و پر انرژی
خیلی با نمکه
3ماهگیش مبارک![]()
ممنون دوست عزیز. آره حسابی شیطونه مث فشفشه میمونه فسقلی. البته توخونه شیطونه ها بیرون خونه میره موش میشه
سزار دیگه پیشتون نیست؟ عکس دارید ازش؟ خیلی دوس دارم بدونم مکس بزرگ میشه چه شکلی میشه![]()
فکر کنم هر روز یه ماجرای تازه از دست این همه وروجک تو خونه به وجود میاد!
امیدوارم زیاد اهل سفر نباشین وگرنه از چند ماه قبل باید دنبال کسی باشین تا این وروجک ها رو نگه داره!ماشالا یکی دو تا نیستن که
![]()
بی زحمت مکس رو از طرف من با حداکثر توان بچلونین!در حدی که غرغرش در بیاد!
بزنم به تخته یکی از یکی خوشگل ترن!![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.