دوست عزیز تبریک می گم
احتمال می دم مگی خانوم میکس ولش کورگی با اشپیتز باشه
به هر حال خیلی ناز و تو دل بروئه خدا براتون نگهش داره![]()
دوست عزیز تبریک می گم
احتمال می دم مگی خانوم میکس ولش کورگی با اشپیتز باشه
به هر حال خیلی ناز و تو دل بروئه خدا براتون نگهش داره![]()
خیلی از نظراتتون ممنونم دوستان
عیدتون هم مبارک![]()
سلام به تمامی دوستان.اینم 5 تا عکس جدید از مگی
ای جانم چقدر نگاهش تو عکس دوم مظلومانه است! البته شما گول نخورین ها
نمیدونم چرا فکر میکنم این خانم خانما خیلی به نسبت قبل بزرگ تر شده!شاید فقط من اینطوری حس میکنم!
بابت سیخ شدن کامل گوش هاش هم تبریک میگم!![]()
وایییییی عزیزم قوربونش برم چقدر بزرگ شده این خانوم خانوما.
دوسمش میدارم![]()
به مظلومیش نگاه نکنید تمام بدنه منو زخمی کرده... دیروزم شلوارمو پاره کرد... وقتی چیزی رو گاز میگیره هیچجوری ولش نمیکنهشبا هم من جرات نمیکنم برم پیشش چون بیش از حد وحشی میشه و از نظر من غیرعادیه
روزا مثله موشه یا کمی شیطونی میکنه ولی شبا...
از نظر بزرگ شدن هم یه کمی بزرگ شده. شاید 4 سانتی بزرگ شده از طول و عرض.![]()
ممنون از نظرتون
ممنون نیما جان![]()
چقدر بامزس قیافش
ولی فکر کنم یه مربیه خوب میخواد از الان باهاش کار کنه وگرنه نمیشه دیگه جمش کرد![]()
منم خیلی دوست دارم که تربیتش کنم ولی انگار فایده نداره.بیش از حد شیطونه و اصلا یجا واینمیسه.دیروز رفتم پیشش و 30 دقیقه منتظر موندم تا آروم بشه ولی بدتر شد...
وضع مالی من هم خوب نیست وگرنه مدرسه غیر انتفاعی ثبت نامش میکردممنتظرم 3 ماهش کامل شه تا شاید آرومتر بشه و من بتونم تربیتش کنم.چون الان واقعا غیرقابل کنترله.
سلاممنم خیلی دوست دارم که تربیتش کنم ولی انگار فایده نداره.بیش از حد شیطونه و اصلا یجا واینمیسه.دیروز رفتم پیشش و 30 دقیقه منتظر موندم تا آروم بشه ولی بدتر شد...
وضع مالی من هم خوب نیست وگرنه مدرسه غیر انتفاعی ثبت نامش میکردممنتظرم 3 ماهش کامل شه تا شاید آرومتر بشه و من بتونم تربیتش کنم.چون الان واقعا غیرقابل کنترله.
دوست عزیز الان بهترین سن برای شروع تربیت و فرمان های اولیه است
اکثرا دوستان خودشون با راهنمایی ها و مطالعات تونستند سگ هاشون رو خودشون تربیت کنند
در مورد مگی خانم هم هر چه زودتر شروع کنین زود تر نتیجه میگیرین
من به شخصه هر کمکی که بتونم رو دریغ نخواهم کرد
امیدوارم مشکل تون با مگی خانم شیطون حل بشه که دیگه نهایت لذت رو از بودن با مگی خانم ببرین!![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.