سلام تانکتون فوقالعاده زیباست اب شفافی هم داره منم تجربه داشتن گله ای لوچ رو دارم با نظر دوستمون موافقم مشکلی پیش نمیاد حتما به پیشنهاد دوستان در مورد زایشگاه و پرورشگاه عمل کنید .
سلام تانکتون فوقالعاده زیباست اب شفافی هم داره منم تجربه داشتن گله ای لوچ رو دارم با نظر دوستمون موافقم مشکلی پیش نمیاد حتما به پیشنهاد دوستان در مورد زایشگاه و پرورشگاه عمل کنید .
خیلی ممنونم،پس دیگه خیالم راحت شد...
قراره خودمون واسش یه زایشگاه بسازیم،الان توی یه ظرف بزرگ پلاستیکیه و حالشم کاملا خوبه،یکی از دوستان گفت که به یکم تور با سوراخ های کوچک و یونولیت احتیاج دارم.
یونولیت دیگه برای چی هست؟!
اول که اون عکس کاربریت منو کشته موژان خانم
یونولیت بهتره استفاده نکنید اون دوستمون نمیدونم چرا این مورد رو گفتن یونولیت باعث اومدن پرورگشکا روی اب می شه و در نهایت طلف شدن ماهی بهترین حالت درست کردن چهار چوب با مواد پلاستیکی و طور
ولی به نظر من نه خودتونو اذیت کنید و بچه ماهیارو راحت برید یه دونه از آکواریومیها بخرید خیال خودتونو راحت کنید قیمتشم فکر نکم نهایتش از 4 یا 5 تومن بیشتر باشه
حیف دسترسی ندام یه 10 یا 15 تایی اکواریوم کوچیک و بزرگ دارم خوراکه بچه ماهیاست می دادم بهتون تا راحت به نوهات برسی![]()
هه هه،عکس آواتارم یه سگ خیلی معروف تو اینستگرامه
شما تهرانید؟!
بابا ماهیران تانگ 4 5 تومنی رو میده 45 تومن!
توجیحم میکنه که دلیلش گرونیش اینه که شیشه خمه...
من چیکار کنم؟!![]()
سلام
خب خودت یک اکواریوم کوچیک برای بچه گوپی ها بساز زیاد خرجش نمیشه
دوستان من هر چی گشتم هیچ جا پرورشگاه پیدا نکردم!چی کار کنم...کسی میتونه لطف کنه بهم بده تا بعدا بهش بدم؟!فوریه...خیلی ناراحت میشم اگه نوه هام بمیرن![]()
واااای،تشکر.دستتون رو میبوسمزنگ زدم ماهیران گفت امروز زایشگاه اوردن،وقت نمیکنم امروز برم...فردا میرم میگیرم،اگه فردا هم نتونستم برم دیگه مجبورم شما رو زحمت بدم...
نگرانم...من امروز نمیرسم برم زایشگاه بخرم،الان گوپیم توی یه ظرف پلاستیکیه غذا براش ریختم نمیخوره...تروخدا دعا کنید بچه گوپی هام سالم به دنیا بیان،خواهش میکنم براش دعا کنید.اگه سالم به دنیا بیان و تعداد بچه هاشون زیاد باشه به هر کی که بخواد با قیمت خیییییییلی کم بچه ها رو بهش میدم.
![]()
سلام متاسفانه تهران نیستم وگرنه اینقدر بهتون تانک می دادم که خودتون سیر بشید
کسی دورو برتون نیست بتونه اکواریوم براتوندرست کنه بتونید شیشه در ابعاد کوچک بخرید بچسبونید نهایتش بشه 5 یا 6 هزار تومن
برای مادر نوه هاتون هوا گذاشتین
نگران نباشید به دلیل اینکه ماهی ماده تک هست و استرس داره غذا نمی خوره
اگه می خواید می تونید نر هم بندازید کنار ماده
جایی که ماده رو توش نگه می دارید چقدره بتونید تو سطل نگه دارید فکر کنم جاش بازتر باشه
خوب من تعدا 50 تا از بچه هارو پیش خرید می کنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)