سپاس جناب آژیده عزیز صحبتاتون باعث دلگرمیم شد خیلی خوشحال شدممهم ترین اصل در نگهداری دیسکس هم همینه که شما به بهترین شکل ممکن انجام میدید . لزومی نداره همه استاد نگهداری از دیسکس و درمان بیماری ها و ... باشن . رسیدگی خوب و شرایط تغذیه و آب مناسب باعث میشه هیچ وقت به مشکلی بر نخورید
از دیدن دیسکس هاتون لذت بردم و بهتون تبریک میگم
موفق باشید
مهم ترین اصل در نگهداری دیسکس هم همینه که شما به بهترین شکل ممکن انجام میدید . لزومی نداره همه استاد نگهداری از دیسکس و درمان بیماری ها و ... باشن . رسیدگی خوب و شرایط تغذیه و آب مناسب باعث میشه هیچ وقت به مشکلی بر نخورید
از دیدن دیسکس هاتون لذت بردم و بهتون تبریک میگم
موفق باشید
و البته خیلی علاقه دارم درباره نژاد های دیسکس و حتی اصلاح نژادش اطلاعاتم بالا باشه اگه کتاب حرفه ای رو میشناسید حتما بهم معرفی کنید
سپاسگذارم
جناب رضایی منت گذاشتید سر بنده.
تذکر آقای وزیرپور که حتما
منظورتون کدوم دیسکس هاست که باید از دور خارج بشن؟
راستی قبل از منفجر شدن تانکم من تانک رو با مگنت تمیز کردم. حدودا یکی دو ساعت قبلش. ممکنه به خاطر اون باشه؟ استفاده از ابر بهتره یا مگنت؟
سلام دوست من
واقعا دیسکساتون زیباست و کلی باهاشون حال کردم ، مبارکتون باشه
اما علت شکستن تانکتون : شما از ابعاد تانک و ضخامت شیشه چیزی نگفتین و اینجوری نمیشه نظری داد ، شما توضیح کامل بدین تا اساتید و دیگر دوستان صاحب فن کمکتون بکنن
انشا ... تانک بهتر با امنیت بیشتری بسازی و عکساشونو برامون بزاری
موفق باشید
سلام دوست من
واقعا دیسکساتون زیباست و کلی باهاشون حال کردم ، مبارکتون باشه
اما علت شکستن تانکتون : شما از ابعاد تانک و ضخامت شیشه چیزی نگفتین و اینجوری نمیشه نظری داد ، شما توضیح کامل بدین تا اساتید و دیگر دوستان صاحب فن کمکتون بکنن
انشا ... تانک بهتر با امنیت بیشتری بسازی و عکساشونو برامون بزاری
موفق باشید
درود خیلی خیلی لطف دارید شما.
ابعاد تانکم 100*35*70 بود خدابیامرز!!!
شیشه 10 میل و البته شیشه خم. توسط یه دوست حرفه ای هم ساخته شده بود. منظورم از نظر تسمه ها و پل ها بود. سعی می کنم از تانک شکسته شده هم عکس بگیرم.
دوستان باتجربه و اساتید لطف کنن و راهنماییم کنن.
برای تانک جدیدم استفاده از سامپ داخلی رو تایید می کنید؟؟
سلام امیر جان . از ماهی ها یه عکسی چیزی بذار .![]()
به زودی میذارم از ماهیای جدید
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.