سلام
آکواریوم شما هم زیباست و چشم نواز
مبارکتون باشه
بالاخره شاهد اولین زاد و ولدهای مفید در آکواریوم بودم، حلزونای کیلر دارن مثه چی تکثیرمیشن، اما دریغ از یک میگو یا تخم ماهی، اینم عکساشون
![]()
دوست عزیز 1 چیزی در مورد میگو بگم که تجربه شخصیمه وقتی میگو میخری تعداد زیاد از یه جا نگیر از چندتا مغازه جداگانه بگیر چون من هر سری از 1 جا گرفتم یا همه ماده بودن یا نر نمیونم چرل و حتما سایز کوچک بگیر خودت تو اکواریومت بالغشون کن تا سریعتر جفت بخورن موفق باشی تبرک برا حلزونا![]()
دوستان این جلبک خوارای بی خاصیت ما، نمیدونم چینی بش میگن، دکتر فیش میگن برنز میگن حالا هرچی، بی خاصیتا!!! بگو لب به جلبک بزنه آدمو هم که میبینه مثه جت قایم میشه جوره که کلی به بستر و گیاها آسیب میزنه، جدیدا زده یک گوشه بسترو حفاری کرده نما رو به فنا داده، حالا سوال اینه چطوری من این احمقارو بگیرم؟ فقط نگین که کل دکورو خالی کن که بدترین حالته ممکنه،
آکواریوم زیبایی دارید .. تصاویر هم زیبا شده ممنون همیشه موفق باشیدایشاالله با تصاویر زیباتر خوشحالمون کن داداش.
سلام دوست عزیز
تانک زیبای دارین.امیدوارم هر روز رشد بیشتری داشته باشن و زیبا تر شن.
در مورد co2و قطعاتش میشه توضیح بدین؟و قیمتاشونم بگید.
در مورد اون کتم من خودم هر وقت یه مورد این شکلی دارم با غذا شکار میکنمشون.یعنی غذا میریزم توی یه توری و وقتی میاد بخوره میگیرمش.البته نزار زیاد غذا توی تانکت بمونه.باز تجربه دوستان بیشتره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.