اینم دو تا عکس که دیروز انداختم بزرگه از لونه میاد بیرون روی در میشینه ..پدر گرامی هم که دارن پرای کلشو میکنن... اینو چیکار کنم حالا؟کجای دلم بذارم
بزرگه 30 روز کوچیکه 26
![]()
خدا حفظشون کنه، خیلی نازن
اگه میتونید که دستی تغذیشون کنید، یا نر رو جدا کنید
ممنون داداش قابل شما رو ندارن
دادا از 4 تا تخم 2 تاش جوجه شد چون ماده به محض اينكه از تولكي در اومد جفتگيري كردن و ظرف 10 روز اولين تخم رو گذاشتن .فكر كنم به خاطر همين زمان كم جفتگيري 2 تا از تخما جوجه نشد . يعني كلا نطفه نداشت
ممنون نفيسه خانوم
نر رو كه اصلا نميخوام از ماده جدا كنم .راجب دستي هم كه ميخواستم تو 20 روزگي دستي بزرگ كنم كه همه گفتن نميشه و ريسك داره و... منم قبول كردم ..الان وقتي به دستي بزرگ كردن فكر ميكنم احساس ميكنم فورا جوجه رو ميكشم.. تو چند روزگي دونخور ميشه عروس؟
اگه ريسكش بالا نباشه بزرگ ميكنم چون سنش بالاست و زمان غذا دهيش بيشتر شده هر 3 4 ساعت يه بار بايد غذا داد وقت هم كه زياده
ممنون نفيسه خانوم
نر رو كه اصلا نميخوام از ماده جدا كنم .راجب دستي هم كه ميخواستم تو 20 روزگي دستي بزرگ كنم كه همه گفتن نميشه و ريسك داره و... منم قبول كردم ..الان وقتي به دستي بزرگ كردن فكر ميكنم احساس ميكنم فورا جوجه رو ميكشم.. تو چند روزگي دونخور ميشه عروس؟
اگه ريسكش بالا نباشه بزرگ ميكنم چون سنش بالاست و زمان غذا دهيش بيشتر شده هر 3 4 ساعت يه بار بايد غذا داد وقت هم كه زياده
الان سنشون خوبه. امتحان کن ببین با قاشق غذا میگیرن یا نه
تقریبا توی 50 روزگی مستقل میشن
ویرایش توسط nafiseh65 : 9th July 2013 در ساعت 11:30 AM دلیل: صفرش جا مونده بود :D
دیروز عروسا رو گذاشتم تو قفس جدید که مثلا قرار بود جوجه ها رو توش بذارم که مرحوم شدن. گذاشتمشون پشن شیشه تو تراس(طراس یا هرچی) برا افتاب خوری کلی جیغ و داد کردن
قفسشون رو عمقی تمیز کردم ولی وقتی کشیدمش کنار دیدم دیوار رو به گند کشیدن همش خال کمرنگ قهوه ای رو دیورا بود .(موقعی که تخم داره موشکاش ترکش دار میشن)
البته عکسا رو بعد از ظهر انداختم
مبارک باشه
ایشالا اینسری۷ تا تخم بذاره و همشون هم جوجه بشن و به سلامت بزرگ بشن تلافیه قبلیا هم دربیاد
عکسای خیلی قشنگی شدن![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.