تا بچس زیادتر بخوره اشکال نداره چون شیطونی میکنه میسوزونه چون دکترش گفته ضعیفه بخوره اشکال نداره ولی از 2و3 ماهه دیگه نذارید زیاد بخوره چون دیگه شیطنت بچگیو ندارن همش چربی میشه
برنامه غذاییش چطوریه؟ یعنی چیا بهش میدین میخوره؟
باسلام
محبت کنید و ادرس پناهگاه گربه های ولگرد رو در اختیارم قرار بدید
باتشکر
اون غذا اولیه یعنی friskies واسه گربه های نر زیاد غذای خوبی نیست چون باعث کریستال تو مجاری ادراریشون میشه این بسته غذاش تموم شد دیگه از این براش نخرید
غذا دومیه خوبه ولی به شرطی که گربتون با خوردنش اسهال نشه
سومیه هم غذای با کیفیتی نیست ولی مشکلی ایجاد نمیکنه
از مقداری که روش نوشته فکر کنم 50 گرمه مقدار تعیین شدش بیشتر بهش ندین
فقط یه اشتباهی کردین که مخصوص کیتن نگرفتین اینا که گرفتین مخصوص بزرگساله خوبیه غذاهای کیتن اینه که دونه هاش کوچیکتره هم اینکه ویتامین بیشتری دارن
فقط این غذاهارو بهش میدین حتما آب در دسترسش باشه چون این غذاها به شدت تشنشون میکنه
غذا خشک این مارکا بهتره بگبرین - Brit-sanabelle - royal canin - Dr Clauder البته اینا گرونتر هستن
این غذای آخریه بریت جدید اومده قیمتش هم زیاد گرون نیست به نسبت بقیه خیلی هم با کیفیته
اون غذا اولیه یعنی friskies واسه گربه های نر زیاد غذای خوبی نیست چون باعث کریستال تو مجاری ادراریشون میشه این بسته غذاش تموم شد دیگه از این براش نخرید
غذا دومیه خوبه ولی به شرطی که گربتون با خوردنش اسهال نشه
سومیه هم غذای با کیفیتی نیست ولی مشکلی ایجاد نمیکنه
از مقداری که روش نوشته فکر کنم 50 گرمه مقدار تعیین شدش بیشتر بهش ندین
فقط یه اشتباهی کردین که مخصوص کیتن نگرفتین اینا که گرفتین مخصوص بزرگساله خوبیه غذاهای کیتن اینه که دونه هاش کوچیکتره هم اینکه ویتامین بیشتری دارن
فقط این غذاهارو بهش میدین حتما آب در دسترسش باشه چون این غذاها به شدت تشنشون میکنه
غذا خشک این مارکا بهتره بگبرین - Brit-sanabelle - royal canin - Dr Clauder البته اینا گرونتر هستن
این غذای آخریه بریت جدید اومده قیمتش هم زیاد گرون نیست به نسبت بقیه خیلی هم با کیفیته
بله متاسفانه اصلا دقت نکردم و از جای خوبی خرید نکردم، اینارو میبایستی قبل آوردن برفی تحقیق میکردم و آماده میکردم، عجله کردم و دقت نکردم اومدم خونه دبدم که نوشته واسه گربه های بالغ، دقیقا همینجور که گفتین خیلی تشنش میشه و کلی بعدش آب میخوره! ولی خوب دیگه باسلیقه و دقت براش خرید میکنم![]()
ببخشید زهرا خانم سوال های من تموم شدنی نیستند، برای خونه برفی کفش که دراز میکشه چه پارچه ایی باشه که دوستش داشته باشه ؟
چند روزه که یه حالت های ویبره مانند داره برفیبعضی وقتا شبا که نازش میکردم یک دفعه سرشو تکون میداد وحشتناک تو چند ثانیه امروزم دیدم دستش اینجوری شده ترسیدم
![]()
من درست متوجه منظورتون نشدم دستش چطوری شده؟
اگه تو بدنش صدا میده یه صدایی شبیه خر خر که طبیعیه ولی اگه سرشو دستشو الکی تکون میده طبیعی نیست
پشت سرش بغل گوشاش بشکن بزنید ببینید چه عکس العملی نشون میده طوری که نفهمه دستتون پشت سرشه
راحت میپره اینور اونور؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.