بسیر بسیار ممنون که راهنمایی میکنید، راستش دو تا چوب آبنوس وارداتی خریدم که یکیشو گذاشتم تو تانک دیسکس ها.در مورد سنگ حتما اقدام میکنم.
در مورد led هم همونطور که آقا حامد فرمودن آماده هستن و از 30 تا 1 وات تشکیل شدن.
( شمانمیتوانیدپست های خود را ویرایش کنید )
چراااااااااا؟!!!![]()
درود به شما
تبریک میگم دوست من
ممنون از شما که مرحله به مرحله عکس هایی از پیشرفت تانکتون گذاشتین
منتظر باقی عکس هاتون هستم
در ضمن تا به الان من از طراحیتون راضی هستم و خوشم اومده به قول دوستان اون سنگ رو هم یه فکری براش بکنی یا نوع سنگ رو عوض کنی عالی میشه
بازم ممنون
داود
چون یه تایم برای ویرایش پست ها هست که وقتش میگذره .. در ضمن اگه قرار باشه دوستان همه سوال هاشون رو
تو تایپیک شما بپرسن عزیزان تازه وارد نمیتونند استفاده کنند از توضیحات دوستان .. نظم کمک بیشتری به هممون میکنه دوست من..
سلام آقا داوود،ممنون از توجهتون. بنده ادای دین کردم به سایت، چون خودمم از دوستان یاد گرفتمو با دیدن عکس ها ملموس تر شد قضیه واسم. خوب منم خواستم به دوستان شاید که کمکی کرده باشم.
سلام دوباره،
همون قدر که شدت مهمه ،کلوین هم مهمه،
در مورد شدتش، نور LED هم مثل T5 در حدود 80-100 لومن به ازای یک وات میده (البته ال ای دی خوب)
شما باید ببینید از چه گیاهایی استفاده میکنید و بر اساس اون از قانون لوکس و تبدیل اون به لومن و یا وات بر گالن استفاده کنید.
البته T5 ها همه ی شارشون رو در همه جا پخش میکنند اما ال ای دی تو زاویه های کم واسه همین بهتره 2/3 واتی که برای T5 میخوایم رو برای ال ای دی انتخاب کنیم.
کلوین های ال ای دی خیلی هاشون بالاست، مراقب باشید بالای 8 هزار نباشه که به خاطر مقادیر آبی بیش از حد نیاز فرآیند photoreduction iron زیاد میشه و آهن به جلبک ها خصوصا BBA , hair کمک میکنه.
دوتا شرکت رو میدونم تو تهران که 6500 کلوین رو میفروشن.
سلام دوست من، میشه بفرمایید چطور کلوینشونو چک کنم؟ ممنون.سلام دوباره،
همون قدر که شدت مهمه ،کلوین هم مهمه،
در مورد شدتش، نور LED هم مثل T5 در حدود 80-100 لومن به ازای یک وات میده (البته ال ای دی خوب)
شما باید ببینید از چه گیاهایی استفاده میکنید و بر اساس اون از قانون لوکس و تبدیل اون به لومن و یا وات بر گالن استفاده کنید.
البته T5 ها همه ی شارشون رو در همه جا پخش میکنند اما ال ای دی تو زاویه های کم واسه همین بهتره 2/3 واتی که برای T5 میخوایم رو برای ال ای دی انتخاب کنیم.
کلوین های ال ای دی خیلی هاشون بالاست، مراقب باشید بالای 8 هزار نباشه که به خاطر مقادیر آبی بیش از حد نیاز فرآیند photoreduction iron زیاد میشه و آهن به جلبک ها خصوصا BBA , hair کمک میکنه.
دوتا شرکت رو میدونم تو تهران که 6500 کلوین رو میفروشن.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.