از چه ژل مویی واسه فوکولش استفاده میکنی؟![]()
از چه ژل مویی واسه فوکولش استفاده میکنی؟![]()
آقا فرید رضا جان راست می گه کم کم این سرلاک رو قطعش کن و دون خورش کن
و تو قفس هم بزارش نزار همیشه بیرون باشه بعدا برات مشکل می شه ها دیگه نمی ره تو قفس
بچم خودش موهاشو درست میکنه
[QUOTE/]خیلی باحالا
انگار داره به ادم میخنده بچه پررو
خدا برات نگهش داره[QUOTE=mpoorhosein;104761]
ممنون خیلی پررو هست
چشم! دلم نمیاد تو قفس بذارمش! اگه همیشه آزاد باشه من مشکلی ندارم خودشو نمیدونم! الان یه اتاق کامل در اختیارشه! آزاد باشه با این حال یا تو قفس ؟؟آقا فرید رضا جان راست می گه کم کم این سرلاک رو قطعش کن و دون خورش کن
و تو قفس هم بزارش نزار همیشه بیرون باشه بعدا برات مشکل می شه ها دیگه نمی ره تو قفس
[QUOTE=farid-1376;104767]بچم خودش موهاشو درست میکنه
[QUOTE/]خیلی باحالا
انگار داره به ادم میخنده بچه پررو
خدا برات نگهش دارهسلام ببینین اگر تو خونه آزاد باشه،بعدا مشکل پیدا میکنی.اگر خونه نباشی وبخواد بره سیم ها رو بجوه چی؟یا مثل برزیلی امیرعلی عزیز بره تو شومینه خودشو داغون کنه چی؟
من از ایم چیزا میترسم.
ضمن اینکه تا یه مدتی از بیرون بودنش لذت میبری ومطمئننا یه روزی خسته میشی.
بیشتر از روزی 2،3ساعت بیرون نیارش.بد عادت میشه واینجا بعد از خود طوطی شما اولین نفری هستی که اذیت میشی.
به هر حال شما صاحب اختیارش هستی وتصمیم گیرنده ولی اگر من هم چیزی میگم به خاطر دوست داشتنه ولی شما باید خوب وبد حرف های ما رو بسنجی وتصمیم بگیری که چیکار کنی.من بودم به هیچ وجه نمیذاشتم یک سره آزاد باشه
اینم بگم منم طوطیمو بد عادت کردم البته بد عادت شدنش بخاطر1مادرم که از قفس درش میاره2مرغ عشقام
از اذان صبح که به چشماش نور برسه خودشو میزنه به قفس بعد محل بهش نزاری جیغ میکشه
بیخیال این موضو نشو اگه تو یک اتاق گزاشتی ما خونمونو در اختیار اینو مرغ عشقا گزاشتیم
حتما یک ساعت بخصوص بیار بیرون
عسل من اینقدر سروصدا میکرد دیگه میزارمش پیش مرغ عشقا هر کاری میکنه بکنه چون دیگه قابل تحمل نیست (البته برا نماز خونا خوبه)
سلام خیلی نازن خدا نگهشون داره
خوب فرید..میشه مثل بانی منا!!!پرو دیگه تو قفس بند نمیشه..همش میخواد بیرون باشه..مهمون میاد همش بیرونه..باید مواظبش باشم نره زیر دستو پا..مهمونی میرم میبرمش..اگه بتونی خودتو کنترل کنی وزیاد نیاریش بیرون خوبه..من دیگه جوجه هاشو مثل بانی نمیکنم..بعدا متوجه میشی من چی میگم..در مورد غذاشم..الان گندوم با برنج بزار بپذه بدون روغن و نمک!! خوب میخورن باید یادش بدی..الان جوجه های من خودشون برنج و گندوم میخورن..گاهی هم یه کوچولو بیسکوییت ساقه طلایی میذارم جلوشون..همشو میخورن..ارزن هم کوکی یاد گرفته میخوره..الان 1 ماهو 7..8 روزشه..![]()
الان کامل دونخور شده! ارزن رو مثل هلو میخوره! امروز سیب دادم بهش خیلی کم خورد! یواش یواش باید عادتش بدم!!
خونه یکم خلوت شه ازش عکس میذارم باز!
امروز همش تاحالا تو قفس بود جز 2 ساعت! شب هم 2 ساعت میارمش بیرون بد عادت نشه! اسباب بازی هم براش گرفتم ولی فعلا قفسش از این معمولیاس! اگه قفس گیر نیاوردم که فاصله بین میله هاش کم باشه مجبورم 1033 بگیرم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)