من میخوام کود خودم تهیه کنم با راهنمایی یکی از دوستان یک کود پیدا کردم که ظاهرا شرکت درست و حسابی اون را میسازه ..ماکرو ها را تهیه کردم همگی مارک مرک آلمان الان میکرو میخوام تهیه کنم....ترکیب میکرو به این صورت هست ......
حاوی 8درصدآهن،1/5 درصد روی، 1/5 درصد منگنز، 0.5 درصد بور، 0.5 درصد مولیبدن، 0.5 درصد مس می باشد.
ویرایش توسط niteram : 14th February 2015 در ساعت 04:37 PM
ویرایش توسط مهدی خلیلی : 5th June 2015 در ساعت 07:07 PM
سلام در مورد روش pps چندتا سوال دارم
عناصر این کود از کجا میشه خریداری کرد ؟
برای این فرمول زیر هزینش چقدر میشه و دوزه مصرفیش برای 180 لیتر چقدره .
ممنون
59 گرم سولفات پتاسیم - 65 گرم نیترات پتاسیم - 6 گرم مونو پتاسیم فسفات - 41 گرم سولفات منیزیوم
مواد فوق را همراه 1 لیتر آب مقطر داخل بطری ریخته خوب تکان دهید و بگذارید تا 1 شب بماند .
ببخشید دوستان نظرتون درباره ی کود مایع ایستا و باید در یک هفته چند سی سی در اب بریزم![]()
سلام دوستان
یه آکواریوم گیاهی دارم با ابعاد «طول 95_ عرض 20_ ارتفاع 50» یه مشکل هاد این آکواریومم داره اونم اینکه خیلی جلبک میزنه
روی شیشه جلبک سبز و نقطه ای و روی گیاه ها جلبک های سبز رنگ و سیاه رنگ و تقریبا یکی از گیاه هام داره از بین میره و هر چند وقت یه برگ جدید میزنه اما اونم سری جلبک سیاه میزنه
گیاه آنابیاس که خیلی صدمه دیده (اون رو رویه یک تنه چوب گذاشتم و کم کم روی کل جوب رشد کرد) کل ریشه و ساقه و برگش و حتی تنه چوب کلا از اون جلبک زده
4 تا کت طلایی دارم که همیشه یا رو کف هستن یا یه گوشه ای مخفی میشن و کاری نمیکنن
لطفا راهنماییم کنین ، اگه دارو یا محلول یا هر چیزی که بتونه این جلبک سیاه رو از بین ببره بگین
هر هفنه دارم از محلول زد جلبک استفاده میکنم ، اما تاثیری نداره ، اگه ممکنه راهنمایی کنین چی کار کنم
اسم محلولی که ازش استفاده می کنم «Moss Remover Agent»
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)