درود به شما
ماهی هاتون که سفیدک گرفته رو باید از تانک بیرون ببرید و قرنطینه کنید گرچه گرفتن این ماهی های ریز از بین این همه شاخ و درخت کاریست بس مشکلولی خوب دیگه چاره ای هم نیست
و اگه گیاهی ندارید که دما 28 رو تحمل نکنه میتونید دما رو کم کم تا 28 بالا ببرید و ببینید بهبودی حاصل میشه یا خیر !
بچه هایی که تانک گیاهی دارند این موارد رو خیلی باید رعایت کنن که اگه ساکنین تانک دچار بیماری شدن واقعا کار سختی در پیش خواهند داشت مخصوصا اگه تانک شلوغی داشته باشن
موفق باشی
سلام
من تجربه نگهداری و دانش اکواریوم گیاهی رو ندارم ولی به نظر من به عنوان یه بیننده خیلی اکواریوم شلوغی داری
از نظر گیاه و خیلی هم پراکنده و میشه گفت مثل یه باغچه ای میمونه که چنتا گیاه خوب و بد در کنار هم رشد کردن
و انگار کسی هم به فکر هرس و رسیدن بهشون نبوده باشه نمیدونم نظر خودمو رسوندم یانه
عکسایه پلنت اون ور ابی هارو میبینم در عین سادگی خیلی چشم نواز هستن و ارامش خاصی داره اکواراریوم هاشون در صورتی که انقد هم تنوع گیاهی تو اکواریوماشون نیست!!!
ممنون از ینکه نظر دادین ، یه جورایی حق با شماست ، واقعیتش اینه که من این گیاهارو یه جا از یه نفر و به قیمت مناسبی خریدم ، اگه قرار بود دونه دونه بخرم حتما از نصفشم کمتر می خریدم، الان هم اگه موقعیتش پیش بیاد تعداد زیادشونو می فروشم ، تو تزیین و دکور آکواریومم هم یه اشتباه محاسباتی از لیتراژ بستر آکواریومم باعث شد چیزی که میخاستم نشه
در کل ممنون که دیدین و نظر دادین![]()
درود
دوست من توی عکس هایی که گذاشتین تا اونجایی که من دیدم مشکل خواصی پیدا نمی کنند ولی بازم میگم تا اونجایی که من دیدم ولی اون پشت مشتا مشخص نیست چی کار کردی به غیر از نیلوفرت
یک گیاه قرمز هم انگار داری که اصلا مشخص نیست ولی 90% گیاه های قرمز نمیتونن دما 28 رو تحمل کنن
به هر حال خیلی هواست رو جمع کن
اگه من جای شما بودم سختیشو تحمل میکردم ولی ماهی ها رو به قرنطینه انتقال میدادم
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)