دوست عزيز الان شما 5 جور حرف زدينمن براي يكي از اقوام ميخوامم , چند وقته دنبال عروس لتينو اما تو بازار رنگ هاي ديگه زياده , سفيد خالص خيلي كمه
اگه تخم ها جوجه شدند اين جفت خيلي ارزش پيدا ميكنه , اما شما زياد اميدوار نباش , احتمالش كمه چون شما گفتين جفتگيريشوم نديدين , اين و گفتم كه آمادگيش و داشته باشين , اما ايشالله كه جوجه ها همشون به دنيا ميان ,
الان چند تا تخم تو لونست؟ با تخم هاش چند ميفرشين دوست من؟
دوستان بحث خرید و فروش ربطی به این تاپیک نداره
اگر قصد خرید و فروشی هست لطفا توی پیام خصوصی مطرح بشه
5 تاااا
بچه ها 5 تا تخم تو لونست
وااااای خدا کنه حداقل یکیش جوجه شه
میشه عکس بگیرم بزارم؟
آسیب به تخم ها وارد نمیشه؟؟![]()
نیلوفر ریسک نکن عکس نگیر اینا هم که خلن می ترسم دیوونه بازی در بیارن بلا سر تخم ها بیارن
5 تا تخم تو لونه نشونه خیلی خوبیه![]()
اصلا باورم نمیشه
فکر نمیکردم تعدادشون به 4 تا حتی برسه!!! اصلا فکر نمیکردم حتی تخم کنن!
تا الان که کلی سورپرایزم کردن
یه جوجه خوشگلم به دنیا بیارن کامل میشه
آره راست میگی.. باشه عکس نمیگیرم ( به اندازه ی کافی حساس شدن!! دون و آبم با کلی مکافات براشون میزارم!
دیگه تعداد تخم ها زیاد شده جفتشون از صبح تا شب تو لونه رو تخم ها خوابیدن.. روزی 2 بار اونم چند دقیقه بیرون از قفس میبینمشون
اما خلاصه امروز بعد چند روز تونستم تو لونه رو ببینم
اما به محض بلند کردن در سقف لونه ماده فوری اومد تو پراش و باز کرد..منم فوری رفتم کنار
کوشولوووو آخه من که کاری باهات ندارم![]()
تبریک میگم نیلوفر جان
ایشالا تا چند روز دیگه جوجوهای خوشگلت بدنیا میان
معلومه که مامان مسئولیت پذیریه
کار خوبی میکنی که سرک نمیکشی تو لونه. بذار همینجوری به حال خودشون باشن و بچه داری کنن
راستی روزای آخر یه کاسه آب بذار روی شوفاژ یا بخاری اتاقشون تا رطوبت لازم برای بیرون اومدن جوجه ها تامین بشه
نیلوفر خانوم من یه بار درب لونه رو برداشتم دست کاری کردم تخم ها رو عروسا 5 تا تخم نطفه دار رو زدن شکستن و تا الان دیگه خبری از جفتگیری و تخم نیست پیشنهاد میدم دست نزنی حتی کندلینگ هم نیاز نیست بکنی.....
الان هم جفت دیگه ای که دارم 5 تخم داره دیگه نه کندلینگ میکنم نه دست به لونه میزنم استرس وارد میکنم به عروسا... خودشون کارشون رو خوب بلدن تنها کاری که ما باید بکنیم تاریخ تخم ها رو یاد داشت کنیم وسلام
مبارک باشه خیلی خوشگلن . امیدوارم که هر 5 تا هم جوجه بشه .
ولی چرا مثل عقاب بالهاش رو باز کرده .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)