چه کیفی میکنن مرغ عشقات
خوب کلاغتم بیار پیش اینا بذار. نمیسازن با هم؟
چه کیفی میکنن مرغ عشقات
خوب کلاغتم بیار پیش اینا بذار. نمیسازن با هم؟
واااي عشقي ها وحشتناك از كلاغه ميترسن. يعني كافيه فقط صداش رو بشنون آنچنان خونه رو ميزارن رو سرشون كه نگو
البته به كلاغه هم نميشه اعتماد كرد. به بار مثل شكارچي ها دور قفس عشقي ها ميچرخيد و نوك ميزد به قفس مطمئن شدم اگه آزاد بودن يكيشونو يه لقمه ميكرد
ولي كلاغه بلد نيست شكار كنه فقط ميخواد اداش رو دربياره
ديدم كه ميگم هاااا
فکر میکنم خیلی راحت بتونه شکارشون کنه،من یه بار دیدم که گنجشک رو بگیره،مرغ عشق ها هم تقریبا همون اندازه ان.ح.استون جمع باشه یه وقت اونو با مرغ عشقا تنها نذاریدواااي عشقي ها وحشتناك از كلاغه ميترسن. يعني كافيه فقط صداش رو بشنون آنچنان خونه رو ميزارن رو سرشون كه نگو
البته به كلاغه هم نميشه اعتماد كرد. به بار مثل شكارچي ها دور قفس عشقي ها ميچرخيد و نوك ميزد به قفس مطمئن شدم اگه آزاد بودن يكيشونو يه لقمه ميكرد
ولي كلاغه بلد نيست شكار كنه فقط ميخواد اداش رو دربياره
ديدم كه ميگم هاااا
نه آقا رضا حواسم به عشقي هام هست.اصلا نميزارم بره پيششون.اگه كلاغه هم نخواد بلايي سرشون بياره ، عشقي ها انقدر خودشونو ميزنن به دروديوار كه . . . خودشون يه بلايي سرخودشون ميارن
يه بار يه بچه گنجشك افتاده بود تو حياط.ديدم كلاغه بالشو گرفته ولي نميدونست بايد چكارش كنه.منم گنجشكه رو گرفتم و پروندمش روي ديوار.كلاغه ميدونه بايد يه كاري كنه ولي نميدونه بايد چيكار كنه![]()
بی زحمت یه چندتا عکس هم از این کلاغ بلا بذارید ببینیمش.بیشتر باهاش آشنا شیم.نه آقا رضا حواسم به عشقي هام هست.اصلا نميزارم بره پيششون.اگه كلاغه هم نخواد بلايي سرشون بياره ، عشقي ها انقدر خودشونو ميزنن به دروديوار كه . . . خودشون يه بلايي سرخودشون ميارن
يه بار يه بچه گنجشك افتاده بود تو حياط.ديدم كلاغه بالشو گرفته ولي نميدونست بايد چكارش كنه.منم گنجشكه رو گرفتم و پروندمش روي ديوار.كلاغه ميدونه بايد يه كاري كنه ولي نميدونه بايد چيكار كنه
راستی خوشبحالتون جاتون بزرگه.من توآپارتمان نمیونم اینهمه پرنده نگهدارم
خب اينم از بقيه ي عشقي هاماول جناب بلبل عزيز رو معرفي ميكنم كه كل خونه جزئ قلمروي ايشون حساب ميشه.هرجايي كه بخواد ميره و سرك ميكشه.
يه بار از فوضوللليشش رفته بود پشتكمد و گير كرده بود.ما هم دوروز دنبالش ميگشتيم وقتي پيداش كرديم بچم انقدر لاغر شده بود كه نگو.يه دوست هم داشت كه حدود دو هفته پيش مرد
اينم عكس دوستش كه ديگه پيشمون نيست
اين خانمهاين دوتا هم جفت هم هستن كه من ميخوام به زوووور طلاقشون بدماصلا چه معنی داره بچه بی اجازه بزرگتر ازدواااااج کنه؟
اينم آقاهه
ايشونم هم خانم گلی ه (شايد هم آقا گلي،نیدونم) از 5شنبه هفته پیش جزئي از خانواده ي ما شدن
تمرين هم باهاش ميكنم كه اسمش رو یاد بگیره و بگه گلي.شاااايد در آينده ي دوووور گفت
خيليييييي دوسش دارمالان 2ماهشهنيومده خودشو تو دل همه جا كردهديگه كسي محل كلاغم نميزاره ميترسم یا بچم افسرده شه یا یه روز چشم ما رو دور ببینه و ...دارم استپ آپ رو بهش آموزش ميدم و تا الان هم حدود 70درصد پيشرفت داشته
ایشالا که سال های سال کنار پرنده هاتون شاد و سلامت باشید و توی زمینه ی پرنده روز به روز موفقتر از قبل باشید.![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.