من سنگ اومدم بگیرم.
اینمتوش بود.به هر حال خدا رحمتش کنه.انشالله باید 3 -4 تا ماهی ریزی که معرفی کردی و بگیرم.بد تپل شقایق بارون کنم.من که ماهی که میوخوام نمیتونم بگیرمحداقل ربف خوب داشته باشم
دوست عزیز شقایق جزو ریف های حساس به حساب میاد
به نظر من اول از ریف های مقاوم تر مثل پلیپ ها و ماشروم ها شروع کنید بعد برید سراغ ریف های حساس تر
البته برای خرید ریف اصلا عجله نکنید اول تمام ماهی هایی رو که مد نظر دارید بخرید بعد که یه مدت گذشت و اب هم خوب جا افتاد برید سراغ خرید ریف
موفق باشید
محمد جان کلا یک چیزو کلی میگم
ریف کلا خیلی حساس هستن
و وقتی به تانک معرفی میشن بهتر خیلی خیلی کم
دست تو اب کنی وجا به جاشون کنی
و سعی کن چیزای انتتخاب کنی که بعدن مشکل ساز نشه
برات چون شما تاک حجمش کمه و دستتون بسته هست
سلام دوست عزیز
مبارک باشه تانکت
این نانوها وقتی پر بشه خیلی زیبا میشه
انشاالله هرچه زودتر پر بشه
موفق باشید
آره دیگه عجله ندارم.کم کمدارم میزم جلو.هفته پیش 1 تا دلقک گرفتم. رضا جان لیست ماهی رو داده. استاد راهنمای منه دیگهدوست عزیز شقایق جزو ریف های حساس به حساب میاد
به نظر من اول از ریف های مقاوم تر مثل پلیپ ها و ماشروم ها شروع کنید بعد برید سراغ ریف های حساس تر
البته برای خرید ریف اصلا عجله نکنید اول تمام ماهی هایی رو که مد نظر دارید بخرید بعد که یه مدت گذشت و اب هم خوب جا افتاد برید سراغ خرید ریف
موفق باشید![]()
سلام مبارک باشه در مورد نئون خلیج فارس خیلی اذیت میکنه مخصوصا ماهیایی که تازه وارد تانک میشن و سایزشون کوچیک اگر امکانش هست پسش بده موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.