سلام ارش جان
منظورم استفاده از رزین نبود. گفتم یکی میگه رزین استفاده کن یکی میگه ro
کلا میخواستم بدونم شما چیکار میکنید منم از روش شما استفاده کنم.مثلا اب تانکتونو میذارید تا سیکل ازت طی بشه؟ کلا هر چی که لارمه بدونم بگید.
سلام ارش جان
منظورم استفاده از رزین نبود. گفتم یکی میگه رزین استفاده کن یکی میگه ro
کلا میخواستم بدونم شما چیکار میکنید منم از روش شما استفاده کنم.مثلا اب تانکتونو میذارید تا سیکل ازت طی بشه؟ کلا هر چی که لارمه بدونم بگید.
با سلام:
برای سایز کردن و نگهداری دیسکس اصلاً نیاز به آب ro ندارید و همون آب لوله کشی عالیه فقط باید بذاری باهوادهی قوی 48 تا 72 ساعت کلرش بپره و اونو با آب تانکتون همدما کنید.
در خصوص سیکل ازت هم تاپیک اون رو ملاحظه کنید.ضمناً آب دپو نباید سیکلش طی بشه بلکه سیکل در خصوص آب تانک اصلی هست.ضمناً اگه هر روز حداقل یکبار سیفون 100% داشته باشی دیگه نیازی به سیکل و فیلتر بیولوژیک و ....هم ندارید(البته اگه غذادهی زیاد باشه سیفون 100% در روز باید 2 تا 4 با هم بشه)
در خصوص سایر موارد در پرورش دیسکس پیشنهادم اینه تاپیک ها رو بخونید.بابک آژیده در اینخصوص منفجر کرده![]()
سلام
پس چرا من عکسی نمیبینم؟!!!!!!!!!
سلام واقعا خیلی خوشگل هستند بایداستادی مثل شما دیسکسهایی به این زیبایی داشته باشن.
با سلام:
از بابت کیفیت بد عکسها معذرت با گوشی عکس گرفته بودم اما دوستان منتظر باشند
![]()
مرسی خیلی زیبا هستن . ما رو هم دریاب رفیق
پس اگه بیام تهران دست خالی برنمی گردم به امید خدا![]()
سلام.آقا ارش واقعا دیسکس های قشنگی دارید
منم اگه خدا بخواد میخوام یا تنک رو برای دیسکس اماده کنم یا برای شور هنوز موندم
اگر سراغ دیسکس رفتم حسابی زحمت بهتون میدم
سلام
کم کم رو میکنی ارش جان دیگه چیا داری؟البینوها نژادشون چیه چند اینچ میشن؟ممنون ارش جان
با سلام:
دوستان این تاپیک داشت خاک می خورد گفتم یه دستی به سر و روش بکشم:
امیدوارم دوستان لذت برده باشند.البته دیسکس ها رو به این چشم نگاه کنید که یک پرورش دهنده آماتور داشته اند.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.