ممنونم از لطفتون...
من همین یه چفت کانور رو دارم... البته قرار دو جفت دیگه اضافه کنم..
متاسفانه این جفت تازه بالغ ، بارها چفت گیری کردن اما درست زمانی که وقت تخم گذاریشون بود برای من یه سفر اجباری پیش اومد و بعد از بازگشت پرنده ماده ام رو کف قفس دیدم.. حیوون تو دست خودم قلبش ایستاد و ...
دکتر بعد از کالبدشکافی و آزمایش گفت هیچ گونه بیماری یا ایرادی در وجودش نیست و فقط کمبود غذایی ضعیقش کرده... عادت داشت از دست خودم غذا بگیره... دکتر گفت وقتی نبودین غذا نمی خورده و ...
پرنده نر هم همین وضع رو داشت اما قبل از مرگ به دادش رسیدیم و الان سالم و سر حال شده... خودم شدم جفتش و اگه نباشم غذا نمیخوره... تا صدامو میشنوه بیتابی میکنه و این پا اون پا میکنه تا بیاد رو دستم...
خیلی متاسف شدم
خدا این یکیو حفظ کنه
ایشالا بتونید یه جفت مناسب براش تهیه کنید تا بیشتر خوشحال باشه
از هم دردیتون ممنونم...
فعلا چند وقتی نمی خوام براش جفت بگیرم.. دارم بهش کلی کار یاد میدم.. خیلی با هوشه .. هر آموزشی رو که شروع میکنم ۱۰ دقیقه بعد کاملا یاد میگیره..
فکر می کنم اواخر زمستون براش یه جفت آماده تهیه می کنم.
چند تا عکس با کیقبت از پسرم گرفتم و همون طور که قول داده بودم در اینجا قرار میدم،، امیدوارم خوشتون بیاد...
فعلا این یکی رو تماشا کنین...
![]()
سلام
خیلی متاسفم،واقعا خیلی دردناکه از دست دادن حیوون.
پرنده تون خیلییییییی خیلیییییی زیباست،امیدوارم سال های سال در کنار هم دیگه در خوشی زندگی کنید.
دلم برای حیوونای خودم میسوزه،بیچاره ها هیچی از این عکس خوشگلا ندارن![]()
ممنونم از لطفتون...
خوب عکس های این جنینی رو باید با تجهیزات حرفه ای گرفت که تو هر خونه ای پیدا نمیشه،، منم کارم عکاسیه وگر نه وضع شمارو داشتم،،،
میتونیین ببرینش به استودیو عکاسی![]()
مرسی آقا آیدین عکس جالبی بود
بازم ازش عکس بگذارید و از کاراش تعریف کنید
راستی اسم این آقا پسرتون چیه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.