بهنام جان مبارک باشه خیلی قشنگ و جالب بود .
عالی شده .
من فکر نمیکردم پالداریوم اصلاً این شکلی باشه .
بد جور وسوسم کردی .
زنده باشی بهنام جان خیلی کارت درسته.
این کار و بار اسباب کشیم تمام بشه حتماً میرم تو کارش یا کلاً از خونه میندازنم بیرون یا به خیر میگذره .![]()
سلام
بهنام خان نکن این کارارو برادر ما میبینیم می خوایم داشته باشیم نمیزارن باید بشینیم حسرت بخوریم این درست نیست
انصافن خیلی قشنگ شده تبریک میگم هم به صلیقت هم به پالداریوم زیبایی که داری![]()
اقا پارسال دوست امسال اشنا سلام مصطفی جان
داداش قابل شما رو نداره این حرفا چیه.
ولی مصطفی جان ما این همه مدت اک شما رو دیدیم و حسرت خوردیمحالا داریم به خاطر همین یه اک کوچیک راه میندازیم تا یه کوچلو شبیه شما بشه صدامون در نیومد حالا این که در برابر
اون چیزی نیستباور کن یه مدت عکس اک شما پشت صفحه دیسکتاپ بود مومن خدا شما دست به دل ما نزار که خینه
![]()
کم سعادتیم بهنام خان الان دیدم تاپیکو و خیلی لذت بردم این تازه اولشه بره جلو چی میشهاقا پارسال دوست امسال اشنا سلام مصطفی جان
داداش قابل شما رو نداره این حرفا چیه.
ولی مصطفی جان ما این همه مدت اک شما رو دیدیم و حسرت خوردیمحالا داریم به خاطر همین یه اک کوچیک راه میندازیم تا یه کوچلو شبیه شما بشه صدامون در نیومد حالا این که در برابر
اون چیزی نیستباور کن یه مدت عکس اک شما پشت صفحه دیسکتاپ بود مومن خدا شما دست به دل ما نزار که خینه
این اکواریومم هم چیزی نیست جلویه اقیانوسی که شما داری برادر
سلام بهتون تبریک میگم بعد از این همه آکواریم دیدن تنوع خیلی جالبیه
با سلام به دوستان من یه چند روزی به علت مسافرت نبودم امروز می خوام با چند تا عکس جدید شروع کنم.
دوستان این عکس همون چوب خشکی که در دکور من استفاده کردم که یه مقدارش تو اب بود و الان داره ریشه میزنه...!!!!!!!!1
اینم چندتا تازه وارد دیگه
اینم چند تا گیاه که قبل از مسافرت کاشته بودم و الان...
انشاالله اگه تو این چند روز اینده باقی گیاه ها رو کاشتم چند تا عکس جدید میزارم.
سلام
بهنام جان زیباست ولی اگر ناراحت نمیشی به نظرم گیاهاتونو متناسب با حجم و اندازه تانکتون انتخاب نکردین و با توجه به اندازه تانکتون به نظرم بهتر بود که از گیاهان مینیاتوری استفاده میکردین شما باید به فکر رشد این گیاهام باشین چند وقت دیگه که رشد کنه....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.