سلام.شاید این جا جای مناسبی برای نوشتن این مسئله نباشه ولی جایی رو بهتر از این جا پیدا نکردم.
فکر میکنم این مقاله برای ساخت یک خانه خوب برای برفی کوچولو براتون مفید باشه.ساخت خانه همستر
موفق باشید.
سلام.شاید این جا جای مناسبی برای نوشتن این مسئله نباشه ولی جایی رو بهتر از این جا پیدا نکردم.
فکر میکنم این مقاله برای ساخت یک خانه خوب برای برفی کوچولو براتون مفید باشه.ساخت خانه همستر
موفق باشید.
اینم سری جدید عکسای برفی که الان 5 ماهه شده!
![]()
خیلی عکساش قشنگه! ولی صد برابر عکساش خودش قشنگه!!!
بزرگتر که شده انگاری قیافش جدی تر شده !
واییییییی دلم میخواداگر نزدیک بودی میومدم یه چند روز میاوردمش خونمون
من بین همه حیوونایی که داشتم به نظرم همستر جز شیرین ترین هاشونه.
مواضبش باش که کار دست خودش و خودت با این شیطونی هاش نده!
بازم از این کارا بکن و ازش عکس بذار و ما رو خوشحال کن.
وای خدا چقدر این فسقلی بامزس
همشم در حال خوردن
اون چی بوده کرده تو دهنش ، بچه لپش رگ به رگ شده
دلم واسه اون تخمه خوردنش ضعف رفت
خدا حفظش کنه
بیسکوئیت بخور مادر جون نوشجونت باشه گوشت بشه بچسبه به تنت
مادرش ! گاز وفشار را هیچگاه فراموش نکن
ویرایش توسط بابک آژیده : 10th September 2012 در ساعت 12:00 PM
وای خدا چقدر بزرگ شده ایشالا همیشه سلامت باشه این عکس آخری خیلی بامزه شده![]()
امشب یک اتفاق خیلی بدی واسه برفی افتاد.گذاشته بودمش تو توپ.بعد از 20 دقیقه هر چی گشتم دنبالش دیدم نیست.موقعی که بابام داشته می رفته بیرون در رو باز گذاشته بوده.برفی هم با توپ رفته بیرون جای پله ها.از 70 تا پله 5 طبقه قل خورده تا پایین.از پلا ها که رفتم پایین دیدم در توپ باز شدهخ.اونم بیرون توپ نشسته داره هاج و واج نگا میکنه!فکر کنم داشته بوده از ترس می مرده!وگر نه حتما می رفت تو خیابون!این قدر دلم واسش سوخت.کلی گریه کردم.شانس آوردم که نرفته بود تو کوچه!این قدر خاکی شده بود.به نظر شما ممکن بود تو توپ ضربه مغزی کنه؟الان حالش خوبه؟
الهی عزیزم
از 5 طبقه......اخی
اینم که میگی بعد باز شدن توپ همونجا مونده ...یعنی گیج شده و شوکه شده وگرنه تو محیط جدید فرار میکرده که یه جای مخفی پیدا کنه
غذا میخوره؟...مدفوعش سالمه؟
ایشالله که چیزیش نیست این اقا خوشگله
اگه خدایی نکرده ضربه مغزی چیزی شده بود که حتما خون بالا میورد فقط سرش گیج رفته 5 طبقه بیچاره قل خورده فکرشو بکن وقتی خودت 40و50 بار دور خودت بچرخی چه حالی بهت دست میده همون لحظه ولی 1 ساعت بگذره حالت دیگه جا میاد
بی خبرمون نذار از حالش
خیلی نازههههههههههه
ایشالا ک طوریش نیست
یه اسفند دود کنین واسش رنگ نازی داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.