سلام...امیدوارم از روی عکس و توضیحاتش متوجه محل قرار گرفتن واتر پمپها و مسیر رفت و برگشت اب بشید ، اگه باز هم سوالی بود در حد توانم در خدمت هستم...
![]()
سلام...امیدوارم از روی عکس و توضیحاتش متوجه محل قرار گرفتن واتر پمپها و مسیر رفت و برگشت اب بشید ، اگه باز هم سوالی بود در حد توانم در خدمت هستم...
![]()
سلام.
چند روز طول میکشه تا روی صفحه
جلبک ببنده؟
من واسه نور از یه ال ای دی هالوژنی که 3 تا
لامپ داره استفاده کردم به نظر شما جواب میده؟
علی جان وضعیت فسفات و نیترات چه طوریه ؟ فسفات کم شده ؟
راستی با اون لامپها دمای داخل ats بالا نمیره ؟
سلام...
برای من تقریبا بعد 10 روز جلبک سبز ایجاد شد و بعد حدود 1 ماه کل صفحه رو گرفت.
در مورد نور ال ای دی چون تا حالا استفاده نکردم نمیتونم نظری بدم...
سلام سعید جان.
خیلی وقت هست که نیترات صفر هست و اصلا تغیری درش ایجاد نمیشه...اما فسفات که دارم روش کار میکنم که از کجا ایجاد میشه ، چند راه رو امتحان کردم مثل چند برابر کردن چرخش اب از تانک به سامپ و همچنین استفاده از موجساز قوی برای چرخش اب در کل تانک تا از ته نشین شدن غذا و مدفوع ماهی ها جلو گیری کنم تا ایجاد فسفات نکنه ولی اثری نکرد...تا اینکه چند روز تمام نخودی ها رو خارج کردم بعد که تست کردم دیدم که فسفات مقداری کاهش پیدا کرده...فکر کنم منبع تولیدش از نخودی بود که نه رف نه ats از پسش بر نمیومدن ولی حالا مثل اینکه دارن کمش میکنن...
در مورد لامپ داخل ats هم ، نه اصلا مشکلی برای دما ایجاد نکرد...ولی به مشکل دیگه ای برخوردم که بخار اب به داخل لامپ ها نفوذ کرده و دوتاشونو سوزونده ، البته بعد از این دو سه ماهی که ats راه افتاده...
من میگم علی جان از این لامپهای داخل آب نمیشه استفاده کنی؟
احمد جان بعید میدونم بشه اخه اونا نور انچنانی ندارن...به نظرم بیشتر به درد تزئینات اکواریوم میخوره در ضمن عمر کمی هم دارن ، تصمیم دارم اگه بشه نصبش کرد از pl استفاده کنم اگه نشد زیر کابینتی.
مرسی خیلی عالی بود...![]()
سلام
خيلي عالي و كاربردي ساختيد دست شما در مورد عكسها هم درد نكنه من هم از زير كابينتي افتابي استفاده مي كردم خوب جواب ميداد فقط قبل از نصب به خاطر جلوگيري از اتصالي با چسب اكواريوم يا چسب حرارتي تمام درزهاي اون رو اب بندي كن تا به مرور زمان از اتصالي احتمالي جلوگيري كنه اما اگر فضاي داخل ظرف اجازه ميده pl استفاده كني محشر ميشه چون شدت نور دهي انها بيشتر از زير كابينتي است
سلام
سیستم خیلی جالبیه
میشه لطف کنین بگین این سیستم ats برای کم کردن جلبک در آکواریم هم کمک میکنه؟
تاثیر این بیشتره در کم کردن نیترات یا رف؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)