ممنون افشین جان از اطلاعی که دادی متاسفانه بدلیل اینکه این یکی از محصولات جدید azoo هستش نتونستم اطلاعات کاملی در موردش پیدا کنم حتی خود فروشنده هم این محصول رو به عنوان کود به من داد !
حالا افشین جان کلاٌ کار این باکتری های بیولوژیک چی هستش که این محصول رو شرکت azoo برای تانک گیاهی بیرون داده
با تشکر از نکته ای که فرمودین
داود
سلام
باکتری های پروبیوتیک طیف دیگری از باکتری های مفید هستش که توسط آن بعضی مواد مضر از بین میره ، در مورد خواص این محصول می توان به حذف بو و چربی روی آب و نیترات و ... اشاره کرد می تونید تو سایت آزو اطلاعات این محصول رو کامل ببینید
سلام به دوست های خوبم و بازدیدکننده های عزیز
چندتا عکس جدید و جالب از تانکم آماده کردم که دیدنش خالی از لطف نیست
اول از همه عکس از گل دادن گیاه آنابیاس رو براتون میزارم که تازه داره باز میشه و تا باز شدنش کاملش هنوز چند روزی باید صبر کنم فعلا تا همین حدی که رسیده عکسش
براتون میزارم
یک نکته خیلی جالب و اون اینکه از درون گل آنابیاس حباب های اکسیژن بصورت خیلی ریز بیرون میومد که اگه تو این عکس پایین توجه کنید کاملا مشخص هستش
[SIZE=3]
داود جان سلام
بازم عكس هاي قشنگ قشنگ
امان از دست اين آكواريوم كه آدم مجبور ميكنين همه پولاشو خرج كنه تا همچين چيزي بتونه بساز
آقا خيلي جالبه
ميشه بگي اون طوري كه اون پشت گذاشتي به چه منظوريه؟
سلام مهدی جان
نظر لطفته داداش آره دیگه باید کمی که نه ! زیاد جیبتو شل کنی ! ! !
حالا میشه تو هزینه های جانبیش صرفه جویی کرد ولی از گیاه که نمیشه زد !
در مورد اون توری پشت هم توی پست های قبل توضیح دادم بهش میگن Moss wall توی توری خزه گذاشتم و تا چند وقت دیگه خزه ها رشد میکنه و از توری بیرون میان و دیواره پشتی تانک بسیار زیبا میشه ! ولی تا اون حدود 3 ماهی طول میکشه
حتما از روند رشدش براتون عکس میزارم
داود
سلام داود جان
مبارکه
اما یه نکته خیلی مهم
آنابیاس نور زیاد نمیخواد که هیچ، به نور زیاد خیلی سریع هم بهش واکنش نشون میده
شاید دیدن فتوسنتز گیاها یکی از جالبترین صحنه های تانکهای گیاهی باشه اما آنابیاس خیلی زود به فتوسنتز میفته اما خیلی سریع با زدن جلبک مشکل رو نشون میده
مرحله بعد هم ریز شدن و خم شدن برگها برای فرار از نوره زیاده که قیافه گیاه رو زشت میکنه
موفق باشی
سلام علی جان
ممنون از نظری که داده بودید خیلی حساب شده و کارشناسانه بود
بله دقیقا کمی جلبک زده بود که جاشو کمی عوض کردم و این عکس هایی که مشاهده کردید جای جدید این گیاه هست که زیر سایه ایجاد شده اون چوبی هست که معلق هستش ولی با این حال هنوز هم مقداریش در نور زیاد هستش
با تشکر از شما
داود
سلام به دوستان جدید و یاران همیشگی سایت
من توی این پست اگه بخوام فقط عکس های رشد گیاهان رو نشون بدم فکر کنم 1 ماه 1 بار عکش بزارم . واسه همین برای اینکه از خاک خوردن تاپیکمون جلو گیری کنیم هر چند وقت یک بار با عکس های متفاوت میام اینجا
این عکس های ماکرو از گیاهای درون تانک رو براتون میزارم امیدوارم که خوشتون بیاد جا داره یه تشکر هم دوست خوبم محمد بکنم مه توی گرفتن این نوع عکس کمک کرد.
این 2 هم فقط جلوی دوربین با هم خوبن !!!!
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)