سلام . من تا کنون چنین ماده ای رو نشنیدم نمی دونم دوستان شنیدن یا نه . به هر شکل من بدون هورمون تکثیر می کنم . بازم در مورد ترکیبش اطلاعاتی داشته باشید خوب بررسی می کنیم .باسلام خدمت دوستان خصوصا آقای رضایی و بابک جان
من چندین سال که فقط دیسکس نکه می دارم و چند سالی که فقط پرورش می دم و به خیلی جاها دیسکس فرستادم و لی در ضمینه تکثر هیچ تخصصی ندارم
من چند وقت پیش از یک تکثیر گاه تو کرج دو تا جفت خریدم که به اصطلاح تضمینی هم بود به هر حال دو تا دارو روغنی به من دادن که گفتن یکشون برای سایز کردن دیس های کوچکتر و یکشون برای این که اسپرم نر رو افزایش بده البته هنوز هیچ کدوم رو آزمایش نکردم می خوام اول از دوستانی مثل شما سوال بپرسم بعد البته از چندین نفر دیگه هم در مورد استفاده از قرص و غیره شنیدم منتها هیچ کدام حاضر نبودن اسمشون رو بگم به همین خاطر اگه اطلاعات خاصی رو در این خصوص در اختیار من بزارین ممنون میشم
سلام استادان عزیز برای ایجاد یه گله دیسکس که بخوام سریع وسریع ازشون جفت بگیرم چند اینچی وچند تا بگیرم من یه بار به اسکارهام بچه قورباغه دادم سریع لبهای همدیگرو گرفتن ودور هم می چرخیدند لب تو لب حالا برای دیسکس غذایی هست که اینجوری بشن
سلام مهدی عزیز برای ایجاد یه گله دیسکس که بخوام سریع وسریع ازشون جفت بگیرم چند اینچی وچند تا بگیرم من یه بار به اسکارهام بچه قورباغه دادم سریع لبهای همدیگرو گرفتن ودور هم می چرخیدند لب تو لب حالا برای دیسکس غذایی هست که اینجوری بشن
سلام به پارسی پت خوش اومدیسلام مهدی عزیز برای ایجاد یه گله دیسکس که بخوام سریع وسریع ازشون جفت بگیرم چند اینچی وچند تا بگیرم من یه بار به اسکارهام بچه قورباغه دادم سریع لبهای همدیگرو گرفتن ودور هم می چرخیدند لب تو لب حالا برای دیسکس غذایی هست که اینجوری بشن
هرچقدر دیسکس های داخل گله ات بیشتر باشه بهتره هم استرس کمتری دارن و هم احتمال این که جفت بخورن بیشتره دیسکس ها در 12 ماهگی و در بعضی نژاد ها در 18 ماهگی به بلوغ میرشن شما سعی کن مثلا دوازده تا 2 اینچی بگیری و خودت بزرگ کنی اینجوری با تغذیه خوب و سیفون منظم میتونی بعد از یه سال جفت های خوبی از گله جدا کنی
توقع نداشته باش که با دادن یه غذای خاص یه دفعه معجزه بشه و دو تا دیسکس با هم جفت بشن غذایی دیسکس مشخصه تو بخش تغذیه میتونی مطالعه کنی
پاینده و شاد باشی
مهدی
سلام جناب استاد رضایی . من فکر میکنم ایشون دیسکس های جفتشون رو از اقای اسماعیل پور خریده باشن . ایشون ادعا کرده که دو تا محلول داره البته محتویاتش رو نمیگن . یک محلول محرک جنسی برای دیسکس ها که اونها رو ترغیب به تخم ریزی میکنه و محلول دیگر برای افزایش رشد دیسکس که به گفته ایشون روی دیسکس های رشد سوز هم تاثیر میزاره . البته در مورد عملکرد کسی رو ندیدم که امتحان کرده باشن. با تشکر
سلامسلام جناب استاد رضایی . من فکر میکنم ایشون دیسکس های جفتشون رو از اقای اسماعیل پور خریده باشن . ایشون ادعا کرده که دو تا محلول داره البته محتویاتش رو نمیگن . یک محلول محرک جنسی برای دیسکس ها که اونها رو ترغیب به تخم ریزی میکنه و محلول دیگر برای افزایش رشد دیسکس که به گفته ایشون روی دیسکس های رشد سوز هم تاثیر میزاره . البته در مورد عملکرد کسی رو ندیدم که امتحان کرده باشن. با تشکر
با تقدیم احترام خدمت ایشون باید عرض کنم مطمئن باشید چنین محلولی وجود خارجی ندارد بخصوص در مورد تاثیر بر دیسکسهای رشد سوز شده .
محلول های معجزه آسا!!! چهار سال نبودیم علم دیسکس پیشرفت هایی کرده ها!!!![]()
سلام
محلول محرک جنسی فکر میکنم یک ترکیبی از تستسترون و یک ماده رقیق کننده هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.