سلام
برای نور بهتره لیتری یک وات یا دو لیتر یک وات نور داشته باشین ترجیحا ترکیب متال با مهتابی مثلا 350 لیتر 2 تا متال 150 با 2 تا مهتابی. شیشه آکواریوم نباید سکوریت باشه چون در صورت برخورد نقاط حساس شیشه که در اونها ملکول ها نا منظم هستند شیشه به تیکه های کوچک تبدیل میشه و یه مرتبه میریزه کف خونه.
سلام خیلی ممنون والا شیشه سکریت از گوشه ها ظعیفه که من گوشه هارو با چوب میپوشونم طرفی که داره برام میسازه تانکهای به مراتب بزرگ تر از من رو با سکوریت ساخته و خدا رو شکر تا حالا مشکلی پیش نیومده در هر حال متشکرم از راهنماییتون موفق باشیدسلام
برای نور بهتره لیتری یک وات یا دو لیتر یک وات نور داشته باشین ترجیحا ترکیب متال با مهتابی مثلا 350 لیتر 2 تا متال 150 با 2 تا مهتابی. شیشه آکواریوم نباید سکوریت باشه چون در صورت برخورد نقاط حساس شیشه که در اونها ملکول ها نا منظم هستند شیشه به تیکه های کوچک تبدیل میشه و یه مرتبه میریزه کف خونه.
اینم عکس میزه تانک جدیدم![]()
بی صبرانه منتظر عکسهای جدیدتون هستیم دوست گرامی. تا اینجای کار که واقعاً عالی بوده. دست مریضاد !
دوست عزیز واسه تجهیزات تانک جدیدت چه چیزایی در نظر گرفتی مخصوصا نورش؟
والا تجهیزات همش مال تانک قبلیه که شامل یه اسکیمر 350 ماکرو یه واتر پمپ چینی که مارکشو نمیدونم حدود 90 کیلو نخودی 140 کیلو ماسه 2تا سامپ پرو استارتر میشه در مورد نور فعلا مجبورم از مهتابیهای قبلیم استفاده کنم به علاوه یه دایمکس 60 سانتی اما برای اینده تصمیم دارم ال ای دی براش تهیه کنم والبته 130 کیلو لیوراک دارم باید که با همینا بسازم
سلام به همه دوستان اینم عکس تانک جدید من ابعاد تانک 250.55.90وابعاد سامپ150.50.55 با حدود200 کیلو شن 100 کیلو نخودی حدود 1000 لیتر اب تانک قبلیو نگه داشتم وبرای حدود 450 لیتر اب اضافه از نمک برایت ول استفاده کردم البته هنوز کامل نیست پوستر پشتش مونده وتاج بالای تانک http://www.parsishare.ir/do.php?imgf=13395249771.jpg
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.