طوطی فقط زمانی از لانه برای اولین بار خارج میشه که 100% چه به لحاظ پر ها و فیزیکی و چه از نظر تغذیه مسثقل شده باشه.
طوطی شما نه پر هاش کامله و نه هنوز غذا خوردن مستقل رو بلده
معلومه که میتونه بپره اسمش پرندس دیگه این که نشد دلیل!!!ً!!!!!
من امروز براش یک تخم مرغ ( زرده و سفیده) و یک هویچ آبپزو میکس کردم میتونم هر روز چندین بار بهش از اون بدم یا نه؟ میشه نگهداری کرد داخل یخچال برای 2-3 روز یا وعده به وعده باید براش درست کنم ؟ من داخل یک اطاق داخل جعبه گذاشتمش خودش اومد بیرون رفت تو یک اطاق دیگه دوست داره همش راه بره یه توپم داره با اون بازی میکنه اگه زیادی تو جعبه و تاریکی باشه افسرده نمیشه؟
سلام بر همگی
قیمت جوجه ملنگو میدونید؟
یه قیمت سرسام آور بهم گفتن که تعجب کردم میخوام از دوستانی که جدیدا خریدن یه قیمت دقیق داشته باشم!!!!!!!!!
طریقه مستقل کردن جوحه باجریگار به چه نحوی هست
بین 70 تا 100 هزار تومان قیمت امسالشه
همه چیز گرون شده در ضمن فقط طوطی گرون نشده!
یعنی چی نحوه مستقل کردنش؟اگر ممکنه واضح تر بپرسید سوالتون رو
با تشکر
آژیده
من امروز براش یک تخم مرغ ( زرده و سفیده) و یک هویچ آبپزو میکس کردم میتونم هر روز چندین بار بهش از اون بدم یا نه؟ میشه نگهداری کرد داخل یخچال برای 2-3 روز یا وعده به وعده باید براش درست کنم ؟ من داخل یک اطاق داخل جعبه گذاشتمش خودش اومد بیرون رفت تو یک اطاق دیگه دوست داره همش راه بره یه توپم داره با اون بازی میکنه اگه زیادی تو جعبه و تاریکی باشه افسرده نمیشه؟
بهتره براش روزانه درست کنید . نهایتا تا دو روز مصرف کنید ولی حتما داخل یک ظرف در بسته نگهداری کنید. زرده زیاد مصرف نکنید. نگذارید از جعبه اش بیاد بیرون فعلا. ارتفاع جعبه اگر زیاد باشه نمیتونه بیاد بیرون و لازم نیست درش رو هم ببندید
یه عکس جدید ازش بگذارید لطفا جوری که بشه جلوی سینه اش رو دید
ببخشید منم یه قیمت می خواستم از جوجه شاه طوطی مثلا 2 2.5 ماه![]()
سلام
دوست عزيز توصيه من اينه كه جوجه شاه طوطي نگيري اما خوب قيمتش بين 250 تا 300 پاكستاني 350 تا 400 تهراني كه هر دو در صد مرگشون خيلي بالاست
سلام آقای آژیده
ممنون جواب دادید.میدونم گرون شده ولی به من 140 هزار گفتن . با توجه به اینکه جوجه ها اکثرا از پاکستان وارد میشه و فرض بر اینکه قیمت 2 برابر شده بازم همون قیمتی که فرمودید میشه (70 تا 100) ولی نه 140 !!!!!!!!!!!!
شما برای فروش تو فروشگاه سایت موجود دارید؟؟
سلام
چرا یعنی برم بزرگ بگیرم؟ یعنی 5 6 ماهه؟
تجربه اولمه می خوام یه طوطی از بچکی بزرگ کنم
خودم بین شاه طوطی و ملنگو گیر کردم شاه طوطی رو فعلا انتخاب کردم چون ابهت داره و بزرگه یکم
اگه شاه طوطی گیرم نیومد ملنگو میگیرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.