اخیی چه همستر نازیه معلومه خیلی بازیگوشه بلا
اخیی چه همستر نازیه معلومه خیلی بازیگوشه بلا
سلام واقعا خوشگله
منم یه دونه داشتم اما متعثفانه نیم ساعت قبل یه زلزله6/2ریشتری سکته کرد روحش شاد یادش گرامی اسمش منوچهر بود![]()
سلام به دوستان خوبم.من در اوج کسالت و مریضی هم دست از سر پارسی پت بر نمی دارم!چند تاعکس از این بنر اقا انداختم گفتم بذارم که شما ها دوستان خوبم هم ببینید:
اخه کی دلش میاد وقتی داره این جوری نگاه می کنه در قفسو باز نکنه؟؟؟؟
اکثر حیوانات موقع عکس انداختن به خاطر کنجکاوی دست از کاری که می کنن،می کشن ولی این یکی مثل اینکه اصلا متوجه نیست!!! از بس که شکمو.هر چی بهش می دم،پس نمی زنه!!!
![]()
من پس از مدت ها به یک نتیجه ای رسیدم:همستر ها اصلا نمی دونند ارتفاع چیه!!!!! از تخت نیم متری می پره،از خونه قفسش هم که پانزده سانته می پره!!!
راستی این ادامه پست قبله.نگید چه بی ادبه سلام بلد نیست.![]()
سلام.اگر یه کسی که مثل شما خیلی به حیوونتون علاقه منده و می دونید که تجربه داره،می تونه خوب نگهداری کنه،حاضرید که حیوونتون رو بهش بدید؟؟؟ الان به نظرتون بدم بهش؟؟؟ خیلی اصرار داره که می تونه به خوبی مواظبت کنه.
به راهنمایی تون نیاز دارم.
خوب اگر فکر می کنید از عهده ی این کار به خوبی برمیاد بسپارید بهش . به شرطی که بعدا پشیمون نشید.
اما من شخصا حاضر نمی شن حیوان خونگی خودم رو به کسی بدم .
تصمیم سختیه.از طرفی عاشقشم از طرفی اون یکی از بهترین دوستامه که بهش اعتماد دارم.نمی دونم.واقعا تصمیم سختیه.از طرفی هم شاید به نفع اون هم باشه.واقعاااااااااا نمی دونم چی بهتره براش....![]()
سلام.دوستان تصمیمم رو گرفتم.وقتی که خودم رو می ذارم جای اون و به این فکر می کنم که توی چه شرایط روحی بدی هست،نمی تونم کوچکترین کمکم رو ازش دریغ کنم.وقتی که به این فکر می کنم که ادما چه قدر توی یه همچین شرایطی نیاز به یه همدم خوب مثل یه حیوون دارن که حرفاشونو بهش بزنن،نمی تونم خود خواه باشم.چون به اون مطمئنم که می تونه به خوبی از پسش بر بیاد.باید خیلی خودخواه باشم که کوچکترین کمکی که می تونم بهش بکنم رو ازش دریغ کنم.عزیز دلم رو برای همیشه این دوشنبه می سپارم به خدا و دوست خوبم.امیدوارم که تونسته باشم برای هر دوشون کاری کرده باشم......
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.