خیلی مارمولکه .نمیدونم رو چه حسابیه بعضی وقتا یه قیمتهای میگه یا یه برخورد نرم و ملایم داره که ادم تعجب میکنه این همون ادمههادی گفتی اقایه کاپ اخلاق یاده جمعه افتادم رفته بودیم تو مغازش یه مونتی پورا رضا گرفت40تومن
هرجایه نواب قیمت کنی با انصاف ترینشون زیر60تا70قیمت نمیدن!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه اومدیم بیرون خودمونم تعجب کرده بودیم البته هی می گفت اسکیمرت چیه باید یه اسکیمر
خوب داشته باشی وگرنه نمیمونه خلاصه می خواست یه اسکیمرم بهمون بندازه که اومدیم بیرون![]()
سلام هادی جان:من تازه اکواریومتون رو دیدم و تبریک میگم . امیدوارم همیشه اکواریومی سالم و پر جنب و جوش باشه .هنوز اکواریومتون رو تکمیل نکردید اما انچه به نظر میرسه از اکواریوم های زیبای سایت خواهد شد.
پایدار باشید و سلامت در پناه حضرت حق
سلام وقت بخیر
بهتون تبریک میگم انشالله اکواریم زیبا نتیجه زحماتتون باشه
موفق باشید
بدرود
خودت میگی با آقا رضا رفتی مغازه فرهاد دیگه(بابا این رضا خان پیش فرهاد مهره مار داره)هادی گفتی اقایه کاپ اخلاق یاده جمعه افتادم رفته بودیم تو مغازش یه مونتی پورا رضا گرفت40تومن
هرجایه نواب قیمت کنی با انصاف ترینشون زیر60تا70قیمت نمیدن!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه اومدیم بیرون خودمونم تعجب کرده بودیم البته هی می گفت اسکیمرت چیه باید یه اسکیمر
خوب داشته باشی وگرنه نمیمونه خلاصه می خواست یه اسکیمرم بهمون بندازه که اومدیم بیرون
میخوام به رضا جان بگم یک وساطت کنه یکدونه صدف ماکسیما به من بده 80البته خود رضا جان احتمالا میگیره 50 تومن
در مورد مونتی پورا من از ماهیران گرفتم 25 تومن مونتی پورای بنفش هم سایز مونتی پوراهای فرهاد که ته مغازه گذاشته به من هم گفت 50 تومن
یه مشکل فعلا کوچیک دارم فسفات اک نزدیکه صفر هست ولی روی شن ها دیاتوم میزنه از چی میتونه باشه و راه چاره؟
سلام سلام سلام
اکواریومت خ خوشگله .تبریک میگم بهت آقا هادی![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.