با سلام.
دوستان اسم این فلاور AmphilopiusCitrinetlus می باشد اگه اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید در مورد شرایط نگهداریش ؟
![]()
با سلام.
دوستان اسم این فلاور AmphilopiusCitrinetlus می باشد اگه اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید در مورد شرایط نگهداریش ؟
![]()
این ماهی فلاورهورن نیست دوست عزیز
اسمی که شما گذاشتید اسم علمی این ماهی هستش
این ماهی رو میداس میگند
از سیکلیدهای امریکایی هستش و البته ماهی خشنی هستش
در خیلی از منابع گفته شده که یکی از اجداد فلاورهورن این ماهی
www.parsipet.ir/forum/f100/ماهی-میداس-midas-fish-35/
جناب آژیده سلام
همانطور که شما قرمودی از نمایندگی شرکت سرا داروی amnipurتهیه کردم و طبق دستورالعمل استفاده دارو به مدت 7 روز ،هرروز 22 قطزه به ازاء 20 لیتر آب اضافه کردم .اما هنوز این مشکل کم و بیش ادامه داره .
اما الان مشکل اصلی من این شده که ماهیم اصلا غذا نمی خوره . کاملا گرسنس .به سمت غذا هم حمله میکته ولی فقط غذا رو مجوه و از ذهنش پرت میکنه بیرون .این غذا نخوردن باعث بی حالیش شده.
دیروز carbon active استفاده کردم و یک سوم آب رو سیفون کردم.ولی همچنان به همون روش غذا نمیخوره.
خیلی نگرانم
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام
جناب آژیده
با عرض معذرت من چندتا سئوال دارم تو متن ذیل براتون مینویسم :
این دارو ها رو از کجا می تونم تهیه کنم ؟
همه دارو ها رو همزمان استفاده کنم ؟
برای سیفون 90% باید حتما 90% آب رو خالی کنم بعد آّ آب جایگزین استفاده کنم؟
از آب شیر می تونم استفاده کنم چون آب ذخیره شده 240 لیتر یکجا ندارم که 90%آبرو عوض کنم ،
دمای آبرو رو چند بذارم ؟
کربن اکتیو را باید خارج کنم دیگه ؟
ممنون از توجهتون
سلام
بله کربن باید خارج بشه
کلر موجود در آب شیر ماهیتون رو میکشه
اگر نمیتونید 90% سیفون کنید حجم آب ماهی رو کم کنید تا سیفون مقدور بشه
اگر بتونید 60% از آب رو هم سیفون کنید خوبه...
همه دارو ها رو با هم بزنید
فقط یک نکته در مورد جنرال تونیک و نمک
اگر 60% سیفون میکنید حواستون باشه که 40% از تترا جنرال تونیک و نمک هنوز تو آب هست.بنا بر این در حین تجدید دوز دارو به اون میزانی که دارو با سیفون خارج شده دارو اضافه کنید و نه به اندازه اولیه
یعنی برای مثلا اگر 100 قطره جنرال تونیک ریختید بعد از 60% سیفون باید 60 قطره اضافه کنید و نه 100 قطره
در مورد آنتی بیوتیک های سیپروفلوکساسین و نیتروفورانتوئین دیگه موضوع اینطور نیست و به اندازه دوز اولیه مجددا وارد کنید
جنرال تونیک آکواریوم فروشی ها و سیپروفلوکساسین و نیتروفورانتوئین داروخانه های انسانی
موفق باشید
بابک آژیده
جناب آژیده عزیز .
قول میدم اینا سئوالهای آخرم برای امروز باشه آخه ماهیم برام خیلی مهمه
اگه قبل از اضافه کردن آب شیر ،توی یک ظرف دیگه به آب aqua safe اضافه کنم می تونم همون موقع از آب استفاده کنم ؟
یک مطلبی هم که فراموش کردم بگم اینه که من کف آکواریوم از سنگ های ریز تقریبا به قطر 5 میلیمتر (ارتفاع 5 سانت از کف)استفاده کردم می تونم اونها رو تو آکواریوم نگه دارم یا باید حتما سنگها رو خالی کنم ؟
بازم ممنونم
سلام دوست عزیز
ماهی شما برای ما هم مهمه پس راحت باشید و هر سوالی که به ذهنتون رسید بپرسید
آکوا سیف اگر میریزید یک مسئله رو باید رعایت کنید.بعد از ریخت آکوا سیف حتما 2 ساعت صبر کنید تا اثر آکوا سیف کاملا از بین بره.اگر به محض ریخت آکوا سیف دارو به آب بزنید ممکنه آکوا سیف با دارو های شما واکنش بسیار بدی نشون بده....در مورد جی بی ال بایوتوپول سال ها پیش این بلا سر من اومد و چند میلیون ضرر کردیم...
سنگ ها مشکلی ایجاد نمیکنه
آژیده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)