خودم که خیلی از این عکس خوشم امد...
![]()
خودم که خیلی از این عکس خوشم امد...
![]()
ما هم خوشمون میاد علی آقا .قشنگه پادر بلو سرحالی داری مبارکت باشه
سلام
واقعا جالب شده ولی از همه جالب تر ریفرجیومیت هست خیلی قشنگ شده بود
ویپرو اسکیمر جالبی نیست وگرنه من تانزی دارم به همین روش هوارو با اب میفرسته داخل اسکیمرخیلی ممنون حامی جان لطف دارین...
مارکش وی پرو 20.13 هستش البته اسکیمر جالبی نیست چون ورودی هوا بعد از واتر پمپ قرار داره و هوارو خوب به صورت پودر به داخل مخزن نمیفرسه دیگه اینجور اسکیمرها تقریبا منسوخ شده و جدیداش اب قبل ورود به واتر پمپ با هوا مخلوط میشه که هوا توسط پروانه های واتر پمپ به خوبی پوردر میشه و کارایی اسکیمرو خیلی بالا میبره...
انصافنم اسکیمرهایی که مثل این بتونن کار کنن خیلی کمن .اکواریوم سیستم و اکومدیک به گردشم نمیرسن!!
درسته مصطفی جان من اسکیمر تانزی رو از نزدیک ندیدم و فقط عکسشو دیدم ولی اگه اینطور که شما میفرماید باشه حتما طراحی مخزنش باید طوری باشه که همچنین کارایی داشته باشه و باید واتر پمپ قوی داشته باشه تا مکش هوا بالا باشه...
خدمت دوستان عرض کنم که تمام لوله کشی ، ساخت تاج ، میز و کمد غیر از پروفیل ، سوراخ کردن تانک ،قاب مهتابی رفرجیوم رو خودم انجام دادم زیاد خوب نیست ولی اگه ابزار بهتر و کاملتری داشتم بهتراز این میشد....بابت کیفیت پایین عکسها عذر میخوام...
![]()
لذت بخشترین کار تو اکواریوم همینه که ادم از اولش همه کار اکواریوم خودشو خودش انجام بده
البته این کار اطلاعات کافی می خواد که اگه اون نباشه همش میشه دردسر و از دست رفتن پول و وقت
جراح های سر حالی داری
ریفاتونم که ترکونده![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.