من اسمم خپل هست دختر جدید مامانم خیلی لوسو مامانی.مامانم هی راه میره قربون صدقم میره.نژادم هم نروژی هست.
![]()
من اسمم خپل هست دختر جدید مامانم خیلی لوسو مامانی.مامانم هی راه میره قربون صدقم میره.نژادم هم نروژی هست.
![]()
خوابم میاد مامان بزار بخوابم
![]()
![]()
من دیگه مردم مامان
انگار صدای در میاد کیه در میزنه؟
اومدم اومدم چه خبره سر اوردی؟
یه دقیقه وایسا یکم خودمو تمیز کنم درو باز میکنم
![]()
عشق من جنیفر خانم
![]()
واقعا که گربه های نازی دارین. من هم گربه داشتم هم سگ و عاشقشونم ولی زندگی با این همه موی گربه و سگ این چیزا واقعا کارو سخت می کنه.هر چند از عشق ادم اصلا کم نمی کنه ولی خدا نکنه ادم لباس مشکی بپوشه!!!!!!!!!!!!!! راستی این همه گربه رو چه جوری می برید دامپزشکی؟؟؟؟ مهمون بیاد خونتون از گربه بترسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم هزینه ی غذای این همه گربه خیلی زیاد باشه؟؟؟؟؟مسافرت می خواید بریدچی کارشون می کنید اخه یکی دو تا نیستن که.گربه و سگ دوست دارن پیش صاحبشون بخوابن.دعواشون نمی شه سر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به هم حسودی نمی کنن؟؟؟؟
اگر بتونید غذاشونو بالانس کنید ریزش موشون خیلی کم میشه.عشقه دیگه این حرفها هم حالیش نیست عزیزم.لباس مشکی فکرشو نکن آدم بی آبرو میشهواقعا که گربه های نازی دارین. من هم گربه داشتم هم سگ و عاشقشونم ولی زندگی با این همه موی گربه و سگ این چیزا واقعا کارو سخت می کنه.هر چند از عشق ادم اصلا کم نمی کنه ولی خدا نکنه ادم لباس مشکی بپوشه!!!!!!!!!!!!!! راستی این همه گربه رو چه جوری می برید دامپزشکی؟؟؟؟ مهمون بیاد خونتون از گربه بترسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم هزینه ی غذای این همه گربه خیلی زیاد باشه؟؟؟؟؟مسافرت می خواید بریدچی کارشون می کنید اخه یکی دو تا نیستن که.گربه و سگ دوست دارن پیش صاحبشون بخوابن.دعواشون نمی شه سر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به هم حسودی نمی کنن؟؟؟؟
خونم کسی نمیاد(نمیزارم زیاد کسی بیاد خونم) هر کی میترسه نیاد من میخوام از بودن بچه هام لذت ببرم پس کسی که دوسشون نداره نیاد
دامپزشک میاد خونم خودمم یه جورایی دامپزشک هستم در صورتی هم که مورد اورژانسی باشه همون یه گربه میره دامپزشکی
هزینه غذاشوون خلی خیلی زیاده.بعضی وقتها دعواشونم میشه(زیاد نه)حسودی به هم نمیکنن چون من همشونو دوست دارم و دقیقا همشون اینو حس میکنن
خوش به حالت من هم اگر خونه ی پدر مادرم نبودم فکر کنم همین وضع رو داشتم.به جای من هر کدوم رو که دم دست تره بگیر:1-بوسش کن 2-بچلونش و حسابی فشارش بده 3-بندازش بالا 4-گازش بگیر ببخشید ولی ادم از سر عشق به جنون می رسه من که دارم دق می کنم اخه همسترم رو اگر فشار بدم حالم رو حسابی جا میاره!!!!!!راستی نگفتی سفر میری چی کارشون می کنی؟؟؟؟؟؟
اگر کسی توی خانواده ما این همه گربه داشت فکر کنم هر سال فقط عید می رفتم خونم!!!!!!!!!!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.