اقا مصطفی من دانلود کردم اما ظاهرا رمزی میخواد؟ این تصویری که گذاشتی از همون روش هست؟ میشه یکم توضیح بدی تا دامسل رو بتونم بگیرم ممنون.
اقا مصطفی من دانلود کردم اما ظاهرا رمزی میخواد؟ این تصویری که گذاشتی از همون روش هست؟ میشه یکم توضیح بدی تا دامسل رو بتونم بگیرم ممنون.
خیلی باحال و جالب بوداين تله كارامد ترين و ميشه گفت كه محبوب ترين نوع تله هستش
من خودم دارم يدونه كوچيكشو ميسازم هزينش به10تومن نميرسه ولي ارزششو داره
http://www.parsishare.ir/do.php?file...3233789951.flv
این اصل تله است مخصوصا درش که آدم یاد گیوتین می ندازه اما بدرد تانک های کوچیک و پر ازدهام نمی خوره مثلا در تانک خودت کجا می خواهی قرارش بدی ؟:smile (18):
اگه گوچیکشو بسازیم چرا جا نشه ؟من که بزرگتریم ماهیم5سانتم نمیشه![]()
آخه این مدل تله رو اگه بخواهی در سایز کوچیک بسازی سخت می شه جمعش کرد اما من با شیشه نوشابه و گذاشتن چند تا تور معمولی در تانک موفق شدم تا هر ماهی رو که خواستم با صرف وقت بگیرم
غیر از دلقک کلارکی نامرد :smile (261):و فرشته فلیم برین خور :smile (136): که هیچ رقمه تن به تله ندادن
اتفاقن تو پست اول یا دوم همین تایپیک یه تله هست با شیشه نوشابه که یارو فرشته فلیمشو گرفته ببینی باحالهآخه این مدل تله رو اگه بخواهی در سایز کوچیک بسازی سخت می شه جمعش کرد اما من با شیشه نوشابه و گذاشتن چند تا تور معمولی در تانک موفق شدم تا هر ماهی رو که خواستم با صرف وقت بگیرم
غیر از دلقک کلارکی نامرد :smile (261):و فرشته فلیم برین خور :smile (136): که هیچ رقمه تن به تله ندادن
اون رو قبلا دیدم اما فرشته فلیم من عاقل تر از این حرفاست که دم به تله بده فقط مرجان آزاری بلده :smile (273):
منم نتونستم دامسل رو بگیرم با تله ی نوشابه ای.تصمیم گرفتم فعلا روی مرجان بابل رو تور بکشم تا ببینیم چی میشه... . وسط کار گیر انداختن دامسل زلزله شد کلی کارم بهم ریخت کلا منصرف شدم .این دامسل لعنتی اعصاب برام تو این امتحانات نذاشته همش میترسم جراح ابی بترسه سفیدک بزنه.در ضمن به نظرتون مرجان دیگه ای از انواع دیگه هم بگیرم بازم به دردسر بخورم؟ راه کار و کمک ...
اره سخته گرفتنش اونم با تله
ولی باید اینکارو بکنی
دامسل به چیزیای که تو قلمرو هست انقدر ور میره که نگو تا از اونجا جا به جاش کنه
بهترین کا اینه که مرجان بزاری جایی که دامسل کمتر میره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.