ویرایش توسط abolfazl : 11th October 2014 در ساعت 12:42 AM
سلام.اگر بتونید یک ملنگوی حدود سه چهار الی پنج ماهه ی امسال گیر بیارید مناسبه برای آموزش دادن.به رنگ عنبیه ی چشم دقت کنید و حلقه ی اطراف چشم که نارنجی نشده باشه و طوق گردن که در این سن فقط باید اگر نر باشه در حد یک هاله ی کمرنگ باشه.مراقب باشید با یک ماده ی بالغ اشتباه نگیرید.
سلام
رنگ چشم ملنگو ها تا سن3-4 ماهگی مشکی هست
از 5 ماهگی یواش یواش به رنگ دودی تبدیل میشه
تا سن 1سالو 8-9 ماهگی طوسی
و در آخر به سفید و صدفی تبدیل میشه
در جوجه های نر از حدود7 - 8 ماهگی آثار طوق خیلی کم ظاهر میشن
اینم عکس یه جوجه 5 ماهه
![]()
اولین علائم شکل گیری طوق در طوطی های هندی در یک سال و نیمگی مشاهده میشه و از شروع اولین علائم حد اکثر ظرف ۳-۴ ماه طوق کامل میشه .
اونی که شما میفرمایید طوق نیست و در طوطی های ماده هم مشاهده میشه . دلیلش هم تغییر جهت پر های بالای گردن و پایین گردن در محل تلاقی پر هاست....
تو گوگل سرچ کنید : Female Indian Ringneck
این عکس ها همه مربوط به طوطی ماده هست دوست گرامی :
اگر تو عکس دقت کنید اون محلی که به نظرتون طوق شکل گرفته جهت پر های بالا و پایین گردن به هم فرق داشته و تلاقی این ۲ قسمت با جهت پر های مختلف باعث شده دور گردن طوطی تیره بشه (شبیه به طوق!!)
ویرایش توسط بابک آژیده : 11th October 2014 در ساعت 08:41 PM
با سلام مجدد
من امروز رفتم پرنده فروشی تو مغازه ملنگو هایی که داشت یا سخن گو بودند یا جوجه که گفت 450 هزارتومان میشه جوجه این قیمت درست است ؟ بعد به من یه ملنگو نشون داد گفت زیر یک سالش هست ولی دستی و اینا نیس وحشیه که 150 تومان بود گفت خودت باید رام و دستیش کنی که مراحلش رو بهت اموزش میدیم منم پولم همین حدود است برای خود پرنده برای قفس و اینا مبلغی رو کنار گذاشتم به نظرتون همین رو بخرم مناسبه سنش زیاد نیست برای شروع اموزش ؟ به نظرتون ازادگان هم برم ببینم اونجا چی هست ؟ اونجا قیمت ها فرق میکنه یا همینه ؟ اونجا ممکنه کم سن تر پیدا کنم ؟ بهترین سن همون 5 ماه هست برای خرید ؟
ببخشید سوالام زیاد شد
ممنون
راستی ماده هم بود نه نر
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)