سلام خسته نباشید
میتونین بگین تو این انجمن بیشترین جوجه که به دنیا اومده چند تا جوجه بوده؟
نفیسه جان یادته از اولین بار تا الان چند تا جوجه بهت دادن عروسات کلا نمیگما مثلا اولین تخم گذاریشون 2 تا دومین تخم گذاریش 4 تا و.... میخوام روال دستم بیاد
سلام خسته نباشید
میتونین بگین تو این انجمن بیشترین جوجه که به دنیا اومده چند تا جوجه بوده؟
نفیسه جان یادته از اولین بار تا الان چند تا جوجه بهت دادن عروسات کلا نمیگما مثلا اولین تخم گذاریشون 2 تا دومین تخم گذاریش 4 تا و.... میخوام روال دستم بیاد
ببخشید من جواب میدم.بجز آقای اسکندری که من خبر ندارم فعلا برای آقا ابوالفضل ازهمه بالاتره از هر5تا تخم هر5تاش جوجه شدن.
اگر خوب تقویتشون کنید وبرسید خب اگر بیماری نداشته باشن همه ی تخم ها جوجه میشن دیگه،از طرفی هم تعداد تخم ها تا اونجایی که میدونم روند هرمی داره.یعنی تا یه سنی زیاد میشه وبعد از یه سنی تعداد کم میشه(درصورتی که درتمام حالات بدن ماده رو قوی درنظر بگیریم)
نفیسه خانمم که تا حالا جوجه دار نشدن![]()
سلام عزیز
آقا رضا جواب دادن
من خودم جفت ندارم
2تا عروس نر و ماده دارم که هنوز سنشون کمه و جفت هم نخوردن
ولی با توجه به اینکه جفتت سری اول بهت جوجه دادن سری بعدی با تجربه تر عمل می کنن و تعداد بیشتری تخم تبدیل به جوجه میشه و به مرور تجربه شون بیشتر میشه و اگر تغذیه شون هم مناسب باشه همه تخم ها جوجه میشن
نفیسه جونم درجه جدیدت مبارک
آقا رضا از شما هم ممنونم
این مواد معدنی چیا هستن؟این ad3e تو ظرفای کوچیکه یا بزرگه قیمتشم میتونین بگین؟
مرسی عزیز
http://www.parsipet.ir/thread11279.html
من بزرگش یعنی 100 میلی رو 25 خریدم البته 3-4 ماه پیش
مواد معدنی که یک نوعشون به صورت بلوک معدنی هست که توی پت شاپ ها دارن
کف دریا هست
قطره مینرال هست
شن مخصوص طوطی و پرندگان هست
که کف دریا رو حتما حتما باید بگذاری براشون
قطره مینرال رو هم خوبه استفاده کنی
قطره ad3e رو هم با قطره کلسیم باید مصرف کنی تا هم جذب کلسیم صورت بگیره هم تقویت نطفه به
نه رو دیواره ی قفس آویزون کنید.یا از لای میله ها رد کنید.فقط از عطاری بگیرید چون خیلی مناسب تر بهتون میدن.
اگر calcio tabernilگیرتون بیاد که خیلی خوبه اگر نه به داروخونه ی دامپزکشی بگید بهتون میگه .اگر میتونید یدونم بلوک معدنی مارک تریکس بگگیرید که خیلی خوب میشه قیمتشم فکر کنم 8تومن باشه.کف دریا رو هم عطاری سیری 3500میده.
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)