آیا میشه به مرغ عشقی که داره به جوجه ها غذا میده هویج و انگور داد؟ اگه میشه به چه مقدار ممنون.
مرغ عشقم کف قفس میشینه سرشو به میله ها تکیه میده
یا رو میله که نشسته پف میکنه و یطور میمونه سرش پایینه دمش بالا
بالا هم میاره غذاشو
تورو خدا کمکم کنین
طاقت از دست دادن این یکی رو واقعا ندارم
چطوری جوجه ها رو جدا کنم و جفتم رو دوباره برای تخم گذاری آماده کنم؟ ممنون.
سلام.اگر جوجه ها 32 روز رو رد کردن و کاملا بدون نیاز به تغذیه ی والدین با ارزن خوردن سیر میشن میتونید بندازیدشون توی یک قفس جدا که اصطلاحا بهش میگن جوجه پرون.
تا یک ماه و نیم نگذارید لونه براشون.توی این مدت هفته ای یکبار جوانه گندم،هفته ای یکبار سفیده تخم مرغ و هفته ای دوبار هویج رنده شده ،تکه های کوچک کاهو و سبزی جعفری بدید.ارزن و کتان رو هم چهار به یک قاطی کنید.
سلام.تغییری توی تغذیش ایجاد شده؟اگر میتونید عکسی ازش بگذارید.این حالاتی که میگید شبیه به عفونت روده هست.بهتره به دامپزشک مراجعه کنید.
با سلام.
آقا من این مرغ عشق رو به عنوان نر خریدم. اما خودم میگم مادست. رنگ بالای بینیش سفید و کرم مایل به قهوه ایه. ولی امروز دقت کردم دیدم یه رگه هایی از رنگ بنفش هم داره. ولی بیشتر به کرم و قهوه ای شبیهه.
پیش یه مغازه دار دیگه بردم گفت مادست. واقعا گیج شدم. لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2با سلام.
آقا من این مرغ عشق رو به عنوان نر خریدم. اما خودم میگم مادست. رنگ بالای بینیش سفید و کرم مایل به قهوه ایه. ولی امروز دقت کردم دیدم یه رگه هایی از رنگ بنفش هم داره. ولی بیشتر به کرم و قهوه ای شبیهه.
پیش یه مغازه دار دیگه بردم گفت مادست. واقعا گیج شدم. لطفا راهنمایی کنید.
ممنو
سلام.ماده ی جوان هست.
آیا هندوانه برای مرغ عشق خوبه یا نه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.