نفیسه خانم ببخشیدبه نظرم اگر جاش آروم وپر رفت وامد نباشه اشکالی نداره که قفس زمین باشه.
چون من تو دوجا که تکثیر میکردن رفتم(تو این چند روز)ودیدم پایینه وفتی پرسیدم گفتن اشکالی نداره.فقط نباید استرس وارد شه وهواش میزون باشه.لونشون هم که ارتفاعش نیم مترهست.
حالا شما بهتر میدونید ولی به نظرم اگر براشون سخته جاشه تغغیر هم ندن مشکل خاصی پیش نمیاد
آبجی چرا از این قفس های شاه طوطی استفاده نمیکنید هم بزرگه هم سبک
ودر بازار هم پایه داره قفس همراه با پایه که 80سانتی میده 90 هزار قفس هاشم عالیه .
عرض قفس از قفسی که شما تصویرش را قرار دادید بیشتره .
اگر لانه سقفش باز میشه پیچ مهره تهیه کنید با واشر به قفس پیچ کنید .چهار تا پیچ بزنید همراه با واشر پهن نگه میداره .واشر باعث میشه نگذاره چوب سوراخش گشاد بشه
قفس در اتفاع باشه پرنده استرسش کمتره . اگر پایین باشه با آمدن مهمان یا بچه شیطون احتمال افزایش استرس پرنده خیلی بالا هست .
دوتا رول پلاک به دیوار بزنید و و پیشچهای سر کج ببنید .دونوع در بازار موجود است یکش به شکل ؟ علامت سوال است دیگری به شکل l ال میباشد که
خیلی خوب قفس رو نگه میداره .
گفتم لونه ی بین المللی بسازم واسه اون خاطر سنگین شد و هم اینکه تجربه داشتم لونه ای که الان دارم جوجه ها توش هستن خیلی کوچیکه نر و ماده کلا دعوا میکنن به خاطر همین از اینها گرفتم مطمینم دفعه ی دیگه تو این لونه تخم بزاره محاله دعوا کنن 4 تا عروس بالغ به راحتی توش جا میشه ولی این لونه ی قبلی یکیش به زور میره
خوب میشه هم پیچ کرد و دوتا زانو به زیره لونه بزنه که خوب نگهش داره
زانو مخصوص چوب باشه که مانند کف دست تخت است یه مدل زانو هست که برای شیشه های ویترین استفاده میشه بدرد این کار نمیخوره .
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)