سلام دوست گرامی به این سرعت خراب شدن گیاه میتونه دو تا علت داشته باشه اول از همه شوک دمایی معمولا بعد از خرید گیاه خیلی از دوستان سریع گیاه رو به تانک منتقل میکنند این مسئله باعث میشه ظرف دو یا سه روز گیاه نابود بشه علت دیگه هم میتونه نمک در آب باشه که من با توجه به سئوالات قبلی شما بعید میدونم این مسئله رو رعایت نکرده باشین اگر شانس داشته باشید و آسیب جدی نباشه بعد از مدت برگ جدید میده در غیر این صورت متاسفانه کاملا نابود میشه
موفق باشید.
درود کیوان جان
2تا سوال برام پیش اومد در مورد مسئله هم دما شدن گیاه ..................
اول اینکه هم دما کردن گیاه رو مثل هم دما کردن ماهی باید انجام داد ؟
دوم این تانک جدید رو که میخوام راه بندازم میخوام حسابی با حوصله گیاه وارد تانک کنم که کاملا سیکل طی شده باشه به نظر شما بهترین زمان برای وارد کردن گیاه در یه تانک تازه راه اندازی شده چند روز است ؟
با توجه به اینکه از باکتری ساز های فعال هم استفاده کنم !
با تشکر
سلام دوست گرامی
برای همدما کردن گیاه میتونید از همون روش هم دما سازی ماهی ها استفاده کنید. فرق نمیکنه فقط میخواهید وقتی گیاه رو به تانک معرفی کنید گیاه دچار شوک نشه مثلا گیاه تو دمای 28 یا 29 باشه دمای تانک شما 25، گیاه بعد از معرفی به سرعت نابود میشه.
اما برای تانک جدید همانطور که میدونید تانک همراه با گیاه سریعتر سیکل رو طی میکنه اما من این روش پیشنهاد نمیکنم چون تو این حالت بدلیل وجود نیتریت و آمونیاک احتمال پیدایش جلبک خیلی بالاست من پیشنهاد میکنم ابتدا با چند عدد ماهی زبرا دانیو و یک نور معمولی سیکل رو طی کنید بعد پارامترها شیمیایی رو کامل چک کنید اطمینان حاصل کردین کم کم گیاه اضافه کنید و نور زیاد کنید و Co2 استفاده کنید اگر از مواد باکتری ساز مثل باکتوزیوم استفاده کنید ظرف چند روز سیکل طی میشه (این روش فقط یک پیشنهاد شخصی است)
موفق باشید.
سلام
من روی اب اکواریمم یک لایه چربی جمع میشد بعد از مغازه دار اینو گرفتم خوب هست؟
azoo remover protein
فروشنده میگفت اسکیمر میخواد چون اسکیمر گرون بود اینو بهم داد
![]()
داداش این محصول ماله گرفتن لایه چربیه روی آبه
مشابهش رو در برند ها دیگر ندیدم
استفاده کن نتیجه را به ما هم بگو
سلام دوستان من دیشب این گیاهو خریدم کسی در موردش اطلاعی داره؟
![]()
سلام
این محصول azoo که معرفی کردم کارش درست هست دیگه هیچی روی اب اکواریم من تشکیل نمیشه همه چربی ها رو از بین برد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)