سلام دوستان
گیاه دیفن من که قلمه زده بود بالاخره ریشه زد. چندتا ریشه زده. کی میتونم انتقال بدم به گلدان اصلی؟؟؟؟
بعد آیا میتونم پیش همون گلدان قبلی پیش قلمه قدیمیه بکارم؟؟
قلمه قدیمیه هنوز جوونه نزده؟؟
سلام . گیاه رو وقتی بکارید که قلمه به اندازه کافی ریشه داشته باشه بزارید یکم ریشه بیشتری بده ( البته اگه قلمتون بزرگه ) و برلی گلدون هم بهتره تو یه گلدون دیگه بکارید که بتون خوب رشد کنه و ریشه بزنه بعدا میتونید گلدون ها رو یکی کنید ولی اگه امکانش نیست تو همون گلدون بکارید ولی توجه داشته باشید که گلدون براش کوچیک نباشه .
سلام. همونطور که در پس قبل گفتم گياه ديفن من قلمه زد.
عکساشونو ميذارم ببينيد کي ميتونم بکارم؟؟ و گياه قديميه که تو خاکه کي درست ميشه؟ ممنون
بعد سوال بعديم اينه که ميتونم گياه قبلي را همونطور که تو عکس گذاشتم ببرم و اون قسمت جديد را دوباره بذارم تو آب تا ريشه بزنه؟؟؟
يا بهترين کار براي اين قسمتي که ميخوام برش بدم چي هست؟؟ اصلا برش بدم ؟؟ ممنون.
![]()
فعلا بزار ریشه گیاهت بزرگ تر بعد بکار برای جوانه زدن قلمه قبلی از کود مایع مخصوص گیاهان آپارتمانی استفاده کن اگر هم نتونستی از یه کودی استفاده کن که سریع تر و بهتر رشد کنه ولی مراقب باش گیاهتو نسوزونه و به نظر من فعلتا گیاهتو برش ندهسلام. همونطور که در پس قبل گفتم گياه ديفن من قلمه زد.
عکساشونو ميذارم ببينيد کي ميتونم بکارم؟؟ و گياه قديميه که تو خاکه کي درست ميشه؟ ممنون
بعد سوال بعديم اينه که ميتونم گياه قبلي را همونطور که تو عکس گذاشتم ببرم و اون قسمت جديد را دوباره بذارم تو آب تا ريشه بزنه؟؟؟
يا بهترين کار براي اين قسمتي که ميخوام برش بدم چي هست؟؟ اصلا برش بدم ؟؟ ممنون.
باشه ممنون.
یه کود دارم برای شاداب نگه داشتن برگ های گیاه.
از همون میتونم بهش بدم؟؟
راستی خاک خودش مخلوطی از خاک برگ و شن و ماسه هست که فکر کنم کافی باشه.
برش نمیدم .
به نظرتون خوب مونده ؟؟ و خراب نشده که؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.