منهم اکوا جوی دارم وازش راضیم ولی عمره ممبرانش تموم شده دوستان ببخشید اینجا مطرح میکنم به نظرتون ممبران خوب چیه؟ همین که دوستان فرمودند ، فیلم تک یا فین تک ؟ کدومش درسته؟ در ضمن برای تعویض ممبران به ممبران 150 گالن آیا نیاز به تعویض پمپ داره یا نه
منهم اکوا جوی دارم وازش راضیم ولی عمره ممبرانش تموم شده دوستان ببخشید اینجا مطرح میکنم به نظرتون ممبران خوب چیه؟ همین که دوستان فرمودند ، فیلم تک یا فین تک ؟ کدومش درسته؟ در ضمن برای تعویض ممبران به ممبران 150 گالن آیا نیاز به تعویض پمپ داره یا نه
سلام ، خوشحالم که سیستمتون داره شرایط نرمال پیدا میکنه ، با صبر و حوصله همه چیز درست میشه ، فقط تا مدتی هیچی خرید نکن بذار قشنگ سیستم جا بیفته و در این مدت کامل مطالعه کن تا همه چیزرو در مورد آکواریم آبشور واست روشن بشه تا خرجه اضافی نکنی .
دستگاه تصفیه آبم مارکهایی که دوستان فرمودند خوبند ولی زیاد هزینه مارک نکن چون مهم فیلترهاش هستند که از مارکه معتبر و درست و درمون باشن ، من خودم سری آخر فیلترهارو تعویض کردم تی دی اس کمتر از 40نیومدش چون ممبران تقلبی خریده بودم ولی با هزارو یک بدبختی تونستم یه ممبران نسبتن اصل پیدا کنم که الان تی دی اسه کمتر آز 15 بهم میده که با استفاده از رزین این تی دی اسرو صفر میکنمش . البته سریه اول ممبرانهایی که رویه دستگاه نصب هستند نسبتن خوبن ولی از هر کجا که خرید کردی حتمن بذار خود شرکتش بیاد نسب کنه و باهاش طی کن که بعد از نسب باید تی دی اسه کمتر از ،10 یا نهایتأ15 باید داشته باشه ، البته اینم باید با تی دی اس متر اندازه گیری کنه و بهت نشون بده . موفق باشی .
سلام . من اگر اشتباه نکنم ممبران فیلم تک 70گالونی گرفتم اگر دوباره اشتباه نکنم 70/000 تومن ، الان به هر کی میگی این فیلتراتون کجایی هستش زود رویه فیلتر رو نشون میدن که نوشته usa ولی در واقع بیشتر شون چینیه و برخی مواقع تایوانی توشون پیدا میشه . من فیلتر گرفتم که لایه هایه غشاییش 10 لایه بود و بدرد نمیخوردش ولی دوباره که خریدمش فکر میکنم 14 لایه بودش که جوابه کار مارو دادش . الانم تی دی اس کمتر از 15 از دستگاه میگیرم ، . موفق باشید ،
مرکز خرید این دستگاهذو وسایلش تو تهران خیابون سعدیه؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام ، من وقتی اسمه شناور آبسردکن رو دیدم در این مطلب گفتم نکنه شما هم به همون مشکله من دچار بشید و دوباره مشکلات پشته هم وتلفات . مدتی قبل اقدام به ساختنه یک سیستمه کنترله صطحه آب کردم که دیگه از افته صطحه آب راحت بشم و دقدقه کم شدنه آبرو نداشته باشم و به همین دلیل با اطلاعاتی که از از سایتهایه مختلف کسب کردم و رفتم یک شناور و متلقاتشو تهیه کردم و در قسمته واتر پمپه سامپ قرار داد و سیستم شروع بکار کرد و اینکته مهم رو کسی بهم گوش زد نکرده بود که سیستمه تصفیه آب وقتی شروع به کار میکنه باید مقداری کار کنه تا تی دی اسه آبرو به پایینترین حد ممکنه برسونه و همین شد که آب با تی دی اسه بالا وارد آکواریومم شد و سیستم کلا ریخت بهم و کله آکواریوم دیاتوم زد و چندتا ماهی تلف شدش ، شما بعد از نصبه شناور و دساه تصفیه باید یک مخزن هم تهیه کنید که اول آبه تی دی اسه پایینرو در اون ذخیره کنی و بعد از اون آبرو وارد تانگت کنی . ببخشید یکم داستانی شدش و طولانی . موفق باشی ،
سلام به همه دوستان
اولاً ممنونم از تمام راهنماییهاتون، کمکهاتون و زمانی که گذاشتین.
بالاخره آب آک یه ثبات نسبی گرفته و همه چی روبراه شده، با حداقل تلفاتم، یه بای کالر و یه شقایق.
اما حالا از تانک...
یه تغییراتی توی جای شقایق ها دادم ، هرشب باکتری می زنم توی سامپ، و المنتال توی تانک، توی غذا هم از اساره سیر و مولتی ویتامین استفاده می کنم.
من تا سه شب پیش برای رف از نور متال استفاده می کردم که رفرجیوم شده بود معدن دیاتوم. واسه همین دو روز کلاً قطعش کردم و خودم با استفاده از یه لامپ کم مصرف ۱۵ وات مهتابی و دوتا چوب رختی براش قاب و پایه ساختم، چراغ بالای تانک رو که اس ام دی بود به یه تایمر وصل کردم از ۱۲ ظهر تا ۲۳ و چراغ رف رو به یه تایمر دیگه از ۲۳ تا ۱۰ صبح، این تایمرها رو از نیوکیت گرفتم خیلی خوبن، فقط یه بار تنظیم می خوان و تا آخر عمرشون خودشون پیش می رن.
یه لامپ آکتنیک جیزمن ۹۰ سانت (۳۹ وات) هم سه هفته پیش خریده بودم که هرچی لاله زار رو گشتم قاب مهتابی زیرکابینتی ۹۰سانت که ۴۰ وات به بالا باشه نبود که نبود، خودم ترانس و سیم و ... خریدم و بستم به هم و ردیف شد.
حالا دو تا سوال
اول مدت زمان نوردهی هم آک و هم رف خوبه؟
دوم اینکه چراغ آکتنیک هم باید خاموش و روشن بشه یا اینکه ۲۴ ساعته روشن؟؟؟
عکس سامپ یه کمی درهم برهم هستش اما ایده چراغ رو خواستم بگم
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)