من میکرو باکتر برایتول استفاده کردم و راضی بودم
اون نئو نیترات رو هم نمیدونم چیه من تست نکردم ولی فکر نکنم باکتری زنده باشه
اون موجسازی هم که گفتین نا شناسه شاید دوستان استفاده کرده باشند بهتر بتونن نظر بدن
به نظر من 2تا سوبو wp-10 بگیرین جدید اومده دونه ای 20 25 تومنه و خیلی کوچیک هم هست در دو جهت تانک قرار بدین
سلام
بازم ممنون بابت راهنمائیاتون
تا الان 18 لیتر سیفون کردم ، شوری 25 شده و نیترات حدود 25-30 هست
تازه رسیدم خونه ماندارین افتاده گوشه تانک و حسابی رنگ باخته فک کردم تلف شده اومدم با توری بگیرمش از اب که دیدم زندس، ولی اصلا حال تکون خوردن نداره و رنگش پریده
حول شدم و 3قطره اتویتول ریحتم تو تانک
اخرین چیزیم که ریخته بودم تو تانک غذای 1و2 اوشون به همراه عصاره سیر که خودم درست کردم بود
نکنه مانی جونم تلف شه![]()
ویرایش توسط مانی 039 : 5th December 2014 در ساعت 12:04 AM
موج ساز هم اینایی که فرمودید گیر نیاوردم ، البته چن تا فروشگاه دیگه هم هستن ولی چون گرون فروشن علاقه ندارم ازشون خرید کنم
موج ساز aquael 2600 خوبه؟ Aquael Reef Circulator 2600 این لینک سایتشه
اگه قدرتش کمه اون سوبو 530 یه پره ای رو هم بزارم کنارش؟؟؟
سلام
سیفون رو هر بار 10 درصد و با فاصله 3 روز یه بار با آب هم دما انجام بدید ، قبلا هم گفتم که وقتی نمک رو با آب مخلوط میکنید حداقل 12 ساعت بزارید بمونه
احتمال داره پادها تو تانک شما از بین رفته باشه و ماندارین نتونسته تغذیه کنه ، اگه تونستی براس آرتیمیا بگیر تا بخوره
لینک برای من باز نشد ولی گردش آب حدود 20 برابر ظرفیت تانک باید باشه که برای شما میشه حدود 2000 لیتر در ساعت ، به طور موقت میتونید از یه پاور هد استفاده کنید تا وقتی که موج ساز بتونی تهیه کنید
send by tapatalk
سلام
یه سوال از حضورتون داشتم نفس خانوم
تانک من مثل مال شماست و یه مشکلی داشتم میخواستم بدونم شما هم این مشکل رو دارید؟
روی سطح آب تانک یه لایه چربی هست که از بین نمیره، تانک شما آب به صورت آبشار سریز میشه و میریزه توی خونه اول یا آب خونه اول با آب تانک هم سطحه؟
اصلا مشکل اون لایه چربی سطح آب یا سریز رو دارید؟
باتشکر
سلام
اره منم مشکل چربی رو دارم جاهایی که موج ساز نمی تونه اب رو سطح اب براش موج ایجاد کنه چربی وایمیسه، سوال منم بود اتفاقا چطوری باید نزاریم اینجوری شه؟؟؟
خونه اول و دوم با با تانک یه سطحه ، خونه دوم یه مقدار ابشار میشه رو خونه سوم اگه با تانک کم شه و خونه سه و چهار از پایین به ه وصلن... در کل ابشار شدن اب چندانی نداره
بله کاملا درسته، بخاطر استاندارد نبودن سیستم هستش، ممنون از اینکه پاسخ دادین
حالا من پرس و جو که کردم از دوستان میگن تنها راهش کوتاه کردن دیواره خونه دوم هستش که اگر ۴-۵ سانت کوتاه بشه درست میشه و آب بصورت ابشار تو خونه اول سریز میشه و درست میشه و دیگه چربی نمیمونه، اما مسئله اینه که هم جا دستش بده هم مصیبته چون جنسش پلکسی هستش و بریدنش مشکل واسه همین میترسم بشکنه یا خرابش کنم برای همینه که میخوام ببینم کسی این کارو کرده تا راهنماییمون کنه
اول 24 ساعت اب نمک رو گذاشتم بمونه ، بعد ازش تست شوری ونیترات گرفتم و 9 لیتر سیفون زدم ، سیفون بعد هم 48 ساعت بعد یاز به همون ترتیب قبلی انجام دادم، امروز حال ماندارین خوب شده بود
مشخصات موج ساز از نقل سایتش:
Aquael Reef Circulator 2600
For aquariums from 40 to 200 litres.
Flow rate: about 2600 l/h.
Energy consumption: 4W.
Voltage / frequency: 230V/50Hz.
Magnet Holder up to a glass thickness of 20 mm.
Reef Circulator pump is designed to circulate water in reef aquariums. It consists of miniature body fitted on a magnetic hanger.
Precise and almost unrestricted setting of the output direction is allowed by an articulated joint of the pump body with the hanger, furthermore specially designed amortization system eliminates any potential vibrations.
Small size of the device facilitate its easy concealment among rocks and other decorative elements inside the tank.
موجساز 2600 لیتر اگه واقعی باشه برا تانکتون بسته زیاد سخت نگیرین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)