فنچ نر من یکی دو روز هست داره دم فنچ ماده رو میکنه و خون آورده الآن من چی کار کنم ؟ آیا این رفتار طبیعی هست؟
فنچ نر من یکی دو روز هست داره دم فنچ ماده رو میکنه و خون آورده الآن من چی کار کنم ؟ آیا این رفتار طبیعی هست؟
سلام
اگر برای سری قبل بود احتمال داره بخاطر ضخامت پوست تخم جوجها قادر به بیرون امدن نبودن و خفه شدند برای ضخامت پوست تخم نیاز به کار خاصی نیست فقط 3 روز ماده به باز شدند تخمها رطوبت محیط رو بالا ببرید تا پوست تخم نرم بشه این کارو هم میتونید با بخار کتری انجام بدید
سلام
خیر این رفتار طبیعی نمیتونه باشه فنچ ها رو با ویتامین های شرکتی تقویت کنید که کلسیم رو در اولویت قرار بدید اگر فنچ ها تخم و جوجه ندارند و فنچ نربه کندن پرهای دم ماده ادامه داد از یکدیگر جداشون کنید
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام و درود
دوستان عزيز، فنچهاى من بشدت مستن، تاحالا دوبار لونه براشون عوض ولى نميپسندن، لونه قبلى رو ميرفتن رو سقفش لونه سازى ميكردن،
لونه رو كلا آوردم بيرون ، رفتن تو ظرف دونه استيلشون لونه سازى كردن،
باز ظرف دونه رو خالى كردم و لونه شون رو عوض كردم ، باز تو لونه نميرن، تا الان چهارميش تخم رو كف گذاشتن ولى تو لونه نميرن،
همون ظرف استيل رو براشون بزارم لونه سازى كنن؟؟ ولى لونه شون ميشه شبيه لونه قنارى !!!
چى توصيه ميكنين؟؟
ممنونم
ارسال با موبايل
سلام
اینبار برای جفت بجای استفاده از لوازم لونه سازی از ابر استفاده کنید و سعی کنید جای غذاخوری و نوعش رو عوض کنید،بهتره برای دفعه بعد ۲لونه متفاوت یکی سفالی یا چوبی بذارید تا جفت یکی رو انتخاب کنه،اگر دمای اتاق مناسب هست و قفس در جای خوب و آرامی هست فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد،چون من تجربه جوجه گرفتن راحت از جفت در لونه سر باز مثل لونه قناری رو داشتم،پس با توجه به دما و عدم استرس ان شالله جواب خواهید گرفت
به پست60 تاپیک من نگاه کنید عکس لونه سر باز فنچهام هستش که واسه کفش واسشون ابر گذاشتم و به راحتی ازشون جوجه گرفتم
پست شماره 60
Sent from my ASUS PadFone using Tapatalk
ویرایش توسط aramesh : 9th April 2015 در ساعت 08:44 PM
درود دوباره،
سپاس از خانم آرامش
١- در مورد لوازم لونه، پنبه دونه هارو از توى لونه در ميارن و دقيقا داخل ظرف غذا شبيه لونه قنارى لونه درست ميكنن!! اين سرى آخر كاملا ظرف استيل دانه رو پر از پنبه دونه كرده بودن و وسطش هم گود كرده بودن ولى من كه ميرسم پيششون، بيرون لونه ساخت خودشون هستن!
اين لونه اولشون
اين لونه دومشون
اين هم ظرف دونه اى كه علاقه بهش دارن توش لونه سازى كنن!!
٢- حالا اگر پنبه دونه هارو خارج كنم، آيا ابر رو ريز كنم يا نه، شكل لونه برش بدم و خودم جا بزنم؟
٣- دوتا لونه اى كه براشون گذاشتم ، چوبى و نو بوده .سفالى چه مدليه!!؟؟ مثلا قلك رو بشكنم؟
٤- دماى و رطوبت اتاق مناسبه ، پرنده هاى حساسار تر از فنچ ، تو قفس كنارياشون جوجه دارن!!![emoji35][emoji35]
٥- اگر ممكنه لينك رو بررسي كنيد، وصل نميشه تا ببينم!!
بهر حال از راهنماييتون ممنونم
ارسال با موبايل
ویرایش توسط Pedramnq : 10th April 2015 در ساعت 12:30 PM
سلام من یک جفت فنچ دارم که دو هفته پیش خریدم ،فنچ نر اواز میخونه دنبال فنچ ماده میزنه، پف میکنه ، اما هر دوشون وقت جفت گیری میشینن کنار هم و دمشون رو چپ و راست تکون میدن ، به نظرم هر دو ماده هستن ،نظر شما چیست؟ اینم عکسشون هست![]()
سلام . دوستان فنج نرگسی سرو صدا ی زیادی داره یا در حد فنج زبرا ست ؟![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)