سلام:سلام وقت به خیر میشه بگید چند تا از کپسول باکتزیوم تترا استفاده کنم؟ ابعاد اکواریوم 150*40*90میباشد تعداد ماهیان حدود10الی 15عدد دیسکس میباشد.. وچه زمانی از کپسول ها استفاده کنم؟ من 2روزه که اکواریوم رو اب کردم... ممنون از راهنمایی تون
شما هر کپسول را برای 100 لیتر استفاده نمایید و هفته بعد دوباره تکرار نمایید در حین استفاده از کپسول آب کمی کدر خواهد شد که مشکلی نیست بعد از استفاده از کپسول 24-48 ساعت بعد میتوان اولین ماهیان را به تانک معرفی کرد
سلام مجدد ببخشید من کپسول ها رو استفاده کردم ریختم تو اب حالا داخل تانک دون های سفید رنگی پخش شده وداخل اب هم فکر نکنم حل بشه ایا باید این دونه ها رو فیلتر کنم ؟ یا بذارم باشه؟ خود اب هم کمی لور شده ممنون از راهنمایی تون![]()
سلام بابک جان من چند روزه اکواریوم را اب کردم وماهیانی مثل تترا هم اضافه کردم ولی اب به دلیل اضافه کردن باکتزیوم تترا کدر میباشد ایا میتوانم دیسکس را اضافه کنم؟خیلی ممنون از راهنمایی هاتون خدا خیرتان بدهد![]()
با سلام
نیار به راهنمایی در مورد مدیا و چیزهایی که باید برای دیسکس داخل فیلتر سطلی قرار بدم دارم
واقعا ممنونتون میشم خسته شدم گیج شدم از بس این فروشنده ها میخوان هرچی دارن به آدم بندازن.
باتشکر
سلام :
دوست عزیز شما در فیلتر سطلی فقط از ابر و سرامیک استفاده کن
در ضمن داشتن سیپوراکس سرا و سابستریت پرو ایهایم هم از گزینه های مناسب میباشند
سلام :
شما میتوانید دیسکس را بعد از 24-48 ساعت بعد از زدن باکتوزیم به تانک معرفی نمایید منتهی در طول گذراندن سیکل ازت حتما پارامترهای آمونیاک و نیتریت را تحت کنترل قرار دهید و سیفون منظم فراموش نشود
سلام خسته نباشید ممنون میشم اگه توضیحی در مورد سیفون مناسب بدید![]()
ویرایش توسط B@B@K : 29th June 2014 در ساعت 11:17 AM
با سلام خدمت استادان محترم چند تا سوال داشتم
1- چند روزی یک بار سیفون کنم ؟چند درصد؟
2-ببخشید علت بودن دونه های سیاه رنگ روی بدن ماهی دیسکس چیه ؟چه طوری میشه از بین برد؟ممنون![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.