من از دکتر در مورد مدفوع کردنش پرسیدم گفت هر وقت خواست مدفوع کنه روزنامه بگیرید زیرش بعد بهش جایزه بدین.عادت میکنه و جایی به جز روی روزنامه این کار رو نمیکنه
من از دکتر در مورد مدفوع کردنش پرسیدم گفت هر وقت خواست مدفوع کنه روزنامه بگیرید زیرش بعد بهش جایزه بدین.عادت میکنه و جایی به جز روی روزنامه این کار رو نمیکنه
آخه فرار میکنه:46:چیکار کنم
سلام به همه من اومدم با کلی حرف و سوال گناه دارم دیگه دفعه اوله طوطی دارم تازی این که جوجشه.
خیلی خوب شده امروز کمتر جیغ زد صبح که از جا در آوردم دیدم کف پاش خیلی کثیفه چیز چسبیده بود بردم پاشو آب گرفتم فکر کنم نباید این کارو میکردم چون بعد که تو دستم بود احساس کردم زیر پوستی داره میلرزه اینقد تو دستم نگهش داشتم تا خوب شد حالا میترسم چیزش نشه ه ه
خیلی باهام اخت شده کل ظهر امروزو تو بغلم خوابید هی گردنشم کج میکرد که ناز کنم;اما دیگه بغلی شده همش میخواد بیاد بغلم نازش کنم لالا کنه میخوام بد عادت نشه گذاشتم تو قفس بیقراری میکرد سعی کردم توجه نکنم یک سوال شما عکس جوجمو دیدین به نظرتون قفس الان براش زود نیست؟ احساس میکنم پراشو پف میداد تو قفس.البته واسه خواب میذارمش تو کارتون
بعد یه سوال دیگه من بهش هر وعده با یک سرنگ 10 سی سی مخلوط آرد نخود با آرد برنج میدم، خوبه؟ میخوام بدونم اگه بد نیست آرد ذرت هم اضافه کنم بهش؟
اسمشم گذاشتیم مانی:smile (263):
البته من تاپیک روش بزرگ کردن جوجه سرنگیو خوندم اما میپرسم دیگه
اینم بگم آخریشه من سر سرنگ یه شلنگ کوتاه از سرم گذاشتم اما نمیذاره خیلی بکنم تو دهنش یکم میره تو فشار میدم غذارو میخوره حتی امروز نوک انگشتامو میکرد تو دهنش زبون میزد یک گاز یواشم میگرفت یا حتی لباسمو لبشو میکرد تو دهنش واقعا نمیدونم که اینارو دارم میگم
مرسی از همتون
نه به نظر سنش همون طرف هاست ولی یه چیزی که هست هنوز زیاد نذارید فعالیت کنه.... راستی بعد از این که از مغازه خریدید پیش دامپزشک بردید؟ اگر نه که بهتره این کار رو بکنید تا دیگه هیچ جای شکی باقی نمونه
نمیخوام بشم آدم بده ولی خارج از بحث نفوس بد زدن و اینجور چیزا باید یادآوری کنم که احتمال این که جوجو رو از دست بدید هست، و متاسفانه زیاد.... اما به عنوان یک نفر که این ریسک رو پذیرفته بهتون اطمینان میدم که ارزش ریسک کردن رو داره و باید در هر شرایطی روی تصمیمتون مصمم باشید
با سپاس[/QUOTE]
ممنون از شما بله همون آزادگان خریدم بردم اطاق معاینه دکتر یه نگاه کرد گفت سالمه اما بازم میبرمش جای دیگه. والا خودش خیلی پر تحرکه پس حواسمو جمع میکنم
اینکه اینقد رک بهم میگید خیلی خوبه مرسی من اصلا نمیخوام از دستش بدم :smile (187):
سلام جیغ مانیم ضعیف شده میترسم![]()
زنگ زدم دکتر اینو گفتم گفت سرما خورده تا بعداظهر باید صبر کنم تا دکتر بیاد :46:
حالا تا دکتر بعداظهر بیاد چی کار کنم
سلام نعنا کوچولوی من از دیرو چشم راستشو میبنده یکم هم ورم کرده علتش چیه؟ چیکار کنم نعنا 3-4 ماهشه قبلا مریض بود ولی زیر نظر دکتر خوب شده بود
:63: کمکم کنید
جوجم دیگه جیغم نمیزنه جیکش مثل ناله شده میترشم تا دکتر بردنش
یکم اینور اونور میکنه زود میاد بغلم میخوابه
کسی دکتر خوب تهران سراغ داره؟ دکتر خودش مسافرته
سلام
مانی یه کم بهتر شده تا وقت دکترش بشه زنگ زدم دکتر گفت بهش آب هندونه بده دادم و حسابی جاشو گرم کردم حالش بهتر شد دکتر دید گفت این که چیزیش نیست.
خلاصه واسش مولتی ویتامین و پودر ors و یه کپسول فینگیلی که باید تو آب حی کنم بدم بهش اما گفت آب هندونه اینو زنده نگه داشته
خودمم حالم خیلی بد شد ایقدر گریه کرده بودم فشارم 9 رو 6 الان بهترم بدجور وابستش شدم.
این دکترم شانسی امروز پیدا کرم خیلی آدم خوبیه ارمنی هم هست هرکی خواست بگه شماره موبایلشو بدم من شمارشو از مرکز دامپزشکی گرفتم خدا خیرش بده واقعا.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)