با توجه به فرمایش اقا رضا عکس میذارم اما ببخشید چون خودم هم نمیتونم تشخیص بدم سفیدک هار رو امروز جراح زرد رو که نگاه میکردم سفیدکی روش ندیدم فقط زیر نور ابی یک لایه ی مخملی سفید روی همه ی بدنش هست که فکر کنم طبیعی و مربوط به مدلش باشه ؟! در ضمن نمیدونم چرا صبحها سفیدکها کمترند و به تدریج تا شب پررنگتر و بیشتر میشوند(مربوط به پادر بلو)؟!
![]()
اره منم یادم که پادر بلو سفیدک گرفته بود موقعی که تاریک بود استرس کمتر بود سفیدک خیلی کم بود وقتی متال روشن میشد بیشتر میشد که من 2 روز متال به خاطر همین روشن نمیکردم
که خیلی بهتر شد
عکس که گذاشتی پادر بلو یلو تانگ که گذاشتی
به نظر من اصلا جای نگرانی نداره
توی این عکس ها مشخص نیست ولی زیاد سفیدک دارن .در ضمن به نظرتون من هم لامپ رو روشن نکنم بهتره؟ با نمایشگاه ابزیان تو مشهد صحبت کردم راضی شدن ریفها رو مدتی نگهداری کنند چون خودشون تانک ریف بزرگ و کوچیک دارن و در کل نگهداریشون خوبه . اگر این کار رو بکنم میشه دما رو راحت تا بالای 30 درجه برای مدت زیادتری رسوند و لامپها رو هم کم روشن کرد .به خصوص با اینکار کل اکواریوم رو میشه ضد عفونی کردتا دیگه تخم های سفیدک مجدد تکثیر نشن. اما باز هم دوستان نظرشون رو بفرمایند خیلی ممنون میشم. قصد دارم شقایق سنگ رو هم دیگه بر نگردونم و به جاش ریف دیگه ای انتخاب کنم که از این نظر هم کار سودمندیه.
اگه میدونی که میرسن به ریفات فکر بدی نیست
میتونی شرایط تانگ تو به ثبات برسونی بعد برگردونی ریفاتو
چند وقت میخوام بپرسم یادم میره شما
وقتی ماهی جدیدو میاری او اب که تو پلاستیک چکار میکنید ؟
اون ابو که به تانک اضافه نمیکنید ؟
با این روند بیماری احساس میکنم که شما ابو میریزیت تو تانکتون
ممنون . من بعد از اب به اب کردن کل پلاستیک رو داخل اب میکنم ماهی خودش به ارومی از توش در بیاد.فکر کنم میخواید بگید از اب اتقال یافته ممکن هست بیماری وارد بشه درسته؟حق با شماست اما من با تور گرفتن ماهی رو باعث استرس میدونم اما اگر اینکار خیلی اشتباه هست از این به بعد رعایت کنم هرچند دیگه ماهی نمیخوام بخرم و اب همراه ریف ها رو بیرون میریزم .در ضمن ریف ها هم برای انتقال به اب به اب نیاز دارن؟ دمای 31 تا 32 چقدر احتمال داره ماهی خوب بشه ؟ و چقدر در این دما باید نگهداری بشه اکواریوم ؟
درسته با تور شاید به ماهی استرس وارد بشه ولی وقتی وارد تانک بشه
شرایط اب خوب بشه نهایتش 1 روزه از اون استرس در میاد
من حدس میزنم این همه در دسر کم زیاد شدن این سفیدک از همین اب به اب کردن باشه
که شما اب تانک که توش همه نو ماهی میاد میره میتونه ناقل خیلی چیزا باشه تو تانک ریختی
خیلی چیزا که کوچیک به نظر میاد رعایت کنی چنین مشکلاتی پیش نمیاد
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)