ماده رو به شدت زده.در حدی که بعضی جاهای بدنش قرمز شده.کف اب افتاده بود.دیر میرسیدم کشته بودش.درش اووردم دیگه.فردا یه ماده جدید میگیرم.شاید یه نر دیگه بخرم.
این دفعه میخوام به جای اب شهری اب معدنی بریزم.اخه احساس میکنم تو اب منطقه ما اذیت میشن.سختی اب اینجا به شدت بالاست.فکر نکنم فیلتر اب اشامیدنی ما بتونه اب مورد نظر رو درست کنه.اب معدنی که ایرادی نداره؟
اشنا سازی؟؟؟نمیدونم ولی نر زیر کیسه رو به شدت حباب بارون کرده بود....منم سخت نمیگیرم اخه ماده دیگه داشت میمرددددد...میخوام فردا از این 2تومنی هاش بخرم رو اونا امتحان کنم تجربه ی عملیش رو به دست بیارم بعد با این دوتای دیگه کار کنم
بله مهدی جان متوجه شدم.روند حباب سازی تا بعد از تخمریزی و هچ شدن هم ادامه داره و علاوه بر جلوگیری از فاسد شدن تخمها بعد از هچ اعمال حباب سازی و جابجایی لاروها توسط نر و قرار دادن در حباب ها در اکسیژن دهی به لاروها نقش و تاثیر اصلی داره.
ببینید شما گفتید که دیشب برادرتون ماده جدا کرد جدا کردن ماده در رفتار نر در زمان تکثیر تاثیر منفی داره این کار نر شما عصبی میکنه بهتره زیاد ماده جدا نکنی.در مورد کتک خوردن ماده گاهی حتی پیش میاد ماده حالت یک ماهی مرده روی سطح آب بی حرکت میمونه همه اینها طبیعیه و همونطور که قبلا گفتم در صورتی که ماده ضعیف نباشه و بخوبی تقویت و تغذیه شده باشه مشکلی تلف شدن نخواهید داشت.
نر و ماده الان دیگه جدا هستن.بی تجربگی این دردسرارو هم داره دیگه.حدودا چند وقت دیگه ماده دوباره اماده میشه.ماده تو ظرف جدا تخم ریزیشو کرد.اما چه فایده
.......غذا هد فلاور خیلی پر انرزیه؟بهش بدم خوبه>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)