از تو سایتش نسخه pdfرو دانلود کن مشخصات و نوع کاربرد تمام متالاشو داره
سلام
رفیوجیوم خیلی بزرگی ساختید برای تامین نورش می تونید یه لامپ متال 10000 کلوین یا از این قاب های آماده ی 60 سانتی دایمکس استفاده کنید که دو تا مهتابی 55 وات داخلش می خوره استفاده کنید فقط حواستون باشه که یکی از لامپ ها سفید و اون یکی صورتی باشه
اولویت با لامپ های مهتابی هستش
سلامسلام
رفیوجیوم خیلی بزرگی ساختید برای تامین نورش می تونید یه لامپ متال 10000 کلوین یا از این قاب های آماده ی 60 سانتی دایمکس استفاده کنید که دو تا مهتابی 55 وات داخلش می خوره استفاده کنید فقط حواستون باشه که یکی از لامپ ها سفید و اون یکی صورتی باشه
اولویت با لامپ های مهتابی هستش
ممنون از پاسخگویتون
این رفیجیوم توفیق اجباری بوده الانم در دست راه اندازیه
نمیشه از متال استفاده نکنم چون رفیجیوم تو کمد پایین اکواریومه
بعدش به مشکل دما میخورم.پیشنهادتون فقط استفاده از مهتابی چیه
باسلام.
اطلاعات کاملی درباره لامپهای اکتنیک میخوام... سایتی -مطلبی - پستی یا تایپیکی....
ممنون
سلام
عرض کردم از قاب های 60 سانتی دایمکس که دو تا مهتابی 55 وات می خوره که بهتره لامپ آبی اون رو با لامپ صورتی تعویض کنید
مرسی به این رفیجیوم خیلی عالی شده مبارک باشه
سلام
سایتایی که تولید کننده منبع های نوری هستن باید اطلاعاتی د رمورد نورها داشته باشن
پست یا تایپیکی ندارم ولی کتاب جدید اقایه مرادی توضیحات کاملی رو در این مورد داره که کامل
تمام سوالات تو جواب میده ولی چنتا نکته هست که من خودم در مورد نور اکتنیک میدونم میگم شاید
کمکی بهت بکنه:
لامپهایه اکتنیک یا 20000کلوین دارایه رنگ ابی با طول موج420تا470نانومتر می باشند که یکی از مهمترین نورهایه
اکواریوم های مرجانی هستند
![]()
سلام دوستان
یه سوال داشتم یه مهتابی سفید دایمکس گرفتم t8 daymax فروشنده به اسم آبه شور بهم داده ولی هیچ کلوینی ننوشته روش فقط نوشته tropic به نظرتون کلوین داره برای رفرجیوم میخام؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.