بله واقعا لطفتون به هنر بی جواب نمیمونه :Dبه به . به به عجب عکسی
عجب شکار لحظه هایی
حتما برا تولدتون یه دوربین فوق حرفه ایم میخریم همه با هم
حیفه دنیا ازین همه هنر بی نصیب بمونه
ولی فک کنم اگر چند دقیقه بیشتر میموندید پدر و مادر مهربون همین نیمچه دوربین رو هم نابود میکردن
ماشالا به همشون. خدا زیادشون کنه![]()
ا ببخشید سالار آقا بهزاد نمیدونم اینجا چیکار میکنه
آخرین لحظات ماده هجوم آورد که خیلی سریع در لونه رو بستم وتنهاشون گذاشتم.
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
عجله نکنید شماهم باعروستون صمیمی میشید و از این عکسای زیبا میندازید ایشالا به زودی.آخی نازی چه قشنگ سرشو خم کرده، چشماشم که بسته است الهی......
حسرت به دل ناز کردن عروسم موندم، یا اینکه حداقل شیطونی کنه با اسباب بازیاش بازی کنه، میوه بخوره، نه اینکه همش یه جا بشینه
کم کم دارم فکر میکنم اگر جوجه نگیری دیگه هیچ وقت نمیتونی عادتاشو عوض کنی یا چیزی یادش بدی
من در مورد هنر بالای عکاسی و ذوق باطنی شما سخنی به ذهنم نمیرسه، بذارید این سرچشمه هنر مسکوت بمونه
کم کم این ذوق هنری باید شکوفا میشد دیگه.
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
سلام . این عکس خانوادگی خیلی زیباست . این پرنده های ترسو که با تکان دادن دست خودشان را به در و دیوار قفس میزنند برای حفاظت از بچه هایشان واقعا شجاع میشوند.
سلام
آقا من ی پیشنهاد دارم .
ب نظرم شما ، ی نمایشگاه عکاسی یا گالری یا ی چیزی تو این مایه ها بزن . حیفه ب خدا ، اینجوری استعدادتون هدر میره .
خودمم وایمیسم بلیط میفروشم .
شاید باورتون نشه ، اما با دیدن این عکس کلا نظرم درمورد عکاس و هنر عکاسی عوض شد . اصلا ی دید دیگه ای نسبت ب عکاسی پیدا کردم .
![]()
خیلی زیبان
خیلی لذت داره جوجه جفت خودشتونو نگه داری کنید
دلم خواست![]()
آقای اسکندری جوجه شاه طوطیتونو از کجا و به چه قیمتی تهیه کردید؟؟؟ و چقدش بود گرفتینش؟؟؟(میتونید به کنجکاوی بنده پاسخ منفی بدید)
یه مسابقه عکاسی بزاریم!
باز شما طوطیاتون یکم میمونن....من که باجریگارم یه لحظه نمی مونه چطور شووکووفا بشم؟!
آقای اسکندری عکساتون خوب بود انشالا به درجات بالاتر نایل می شید: ))))
سلام،میدونین چیه؟من شدیدا غبطه خوردم به اینکه چرا من نمیتونم از این عکسا بگیرم
من کشته ی هنر عکاسی و مکتب عکاسی استاد شدم یعنی
ماشالله خیلی خوشگولووشولن
خدا اونارو برا شما حفظ کنه شما رو هم برا ما تا بتونیم بیشتر از هنرتون لذت ببریم و درس بگیریم
![]()
خانم امیری کجایی؟؟؟؟بیا عکس گرفتن یاد بگیر!!!احسنت به هنر،هزار ماشالله به این عکاسی.عکس ها فوق العاده بوودن.بازم از این کارا بکنید.شاه طوطیه هم مثل عروستون میزاره نازش کنید یانه اعصاب نداره؟
سلام.بله واقعا حس مسئولیت پذیریشون توی نگهداری از جوجه ها ستودنیه.ممنون از سر زدنتون
سلام.عید حتما برج میلاد نمایشگاه گلری(گالری بی کلاسه) میذارم.شماهم که بلیط فروشش هستی و دیگه مشکل ندارمسلام
آقا من ی پیشنهاد دارم .
ب نظرم شما ، ی نمایشگاه عکاسی یا گالری یا ی چیزی تو این مایه ها بزن . حیفه ب خدا ، اینجوری استعدادتون هدر میره .
خودمم وایمیسم بلیط میفروشم .
شاید باورتون نشه ، اما با دیدن این عکس کلا نظرم درمورد عکاس و هنر عکاسی عوض شد . اصلا ی دید دیگه ای نسبت ب عکاسی پیدا کردم .
دل خواستن نداره.چشم بسته تقدیم میکنم.
سلام.از یک دوستی تهیه کردم به قیمت 470 تومن که سنش هم نمیدونم.(ایشون آشنا بود و به این قیمت داد)دو ماه قبل گرفتمش.
اونا که منتظر شما نمیمونن عکس بگیرید .باید شکار لحظه ها کنید
سلام.ممنون دعاهای قشنگ و خوبت.امیدوارم بتونم با عکس های قشنگم بیشتر شادتون کنم.
خانم امیری(شادی) با اون عکسای بی کیفیتش دید همه رو نسبت به عکاسی عوض کرد که من وظیفه دارم اصلاح کنم همه رو.
من رو گاز نمیگیره ولی خیلی عصبی بشه سرش رو به نشونه گاز گرفتن میاره جلو.تا حالا که همش فیلم بوده و نگرفته.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.