سلام دوست عزیز
وقتی میگن 3 ماه از آب گیری تانک گذشته باشه بعد ریف وارد تانک کنید به این معنی نیست که زمان مشکلات رو حل میکنه و تانک آماده ورود ریف میشه !!!
مهمترین چیز برای وارد کردن ریف ثابت موندن پارامترهای آب هستش ، ریفها مخصوصاً شقایقها به تغییرات آب بسار حساس هستند و اگر به طور ناگهانی پارامترهای آب تغییر کنه به سرعت ریفها از بین خواهند رفت ، ظرفیت تانک شما کم هستش و این اتفاق ممکنه بیفته
شما اول پارامترهای آب رو باید ثابت نگهداری و تجربه تنظیم هر کدوم رو یاد داشته باشی ، این پارامترها عبارتند از :
1-چگالی آب (شوری آب ) بین 1.022 الی 1.025
2- کلسیوم ...............بین 420 الی 440
3- منزیوم ................ بین 1250 الی 1350
4- نیترات حداکثر ...... 20 میلی گرم در لیتر (برای ریف )
5 - فسفات حداکثر ..... 0.25
6-نیتریت صفر
7- آمونیاک صفر
8-سختی آب ................ بین 8 الی 12
9-اسیدیته آب (ph) ....... بین 8.2 الی 8.4
10- دما ....... 25 درجه
سلام
رنگ صخره لایوراک هت دارن تغییر میکنه . قرمز به نارنجی . مشکل از کجاست؟
اگر رنگی که میگی با دست لمس کردیش حالت لزج داشت و سریع کنده شد اونها سیانو باکتری هستش و باید اونها رو از بین ببری
روش از بین بردنش هم اینجوری که اگر ریف نداری چند روز اصلاً لامپها رو روشن نکن
عوامل به وجود آمدن سیانو باکتری بالا بودن سطح فسفات و سیلیکات هستش که بعد چند روز عدم نور دهی باید یه سیفون حداقل 30 درصدی بزنی تا سطح فسفات و سیلیکات و نیترات بیاد پایین و گرنه دوباره با روشن شدن لامپها سیانو باکتری شروع به رشد میکنه
تغییر رنگ لایو راکها که معمولاً من دیدم سفید میشن از پایین بودن سطح ph ، کمبود کلسیوم و نور نا مناسب میتونه باشه
سلام
اقا اک همتون مث تراکتور صدا میده؟
نخریده مجبور شدم جمع کنم, تعطیل شد پروژه مون
شانسه دیگه![]()
سلام دوست عزیز
صدای اضافه تانک میتونه چند عامل داشته باشه
اولین عامل و مهمترین استفاده از لوازم چینی هستش که هیچ کاریش نمیشه کرد
نداشتن یونولیت زیر سامپ
چسبیدن سامپ به کمد یعنی با وجود یونولیت زیر سامپ ، سامپ رو خیلی به کمد نزدیک نکنیم تا به کمد وصل بشه و ارتعاشات پمپ رو به کمد انتقال بده
استفاده از بست آهنی بر روی خروجی واتر پمپ که بهتره اصلاً بستی نداشته باشه ، من بعد کلی جستجو متوجه این موضوع شدم که این بست ارتعاشات پمپ رو به کمد انتقال میده و کمد مثل بلند گو عمل میکنه
بهتره حتی شلنگ خروجی واتر پمپ به هیچ جایی نچسبیده باشه و مستقیماً به لوله وصل شده باشه
موفق باشید
پس میشه به جنسای بهتر امید داشت؟
یعنی جنس اروپایی صدا نداره اصلا؟ یا یکم صدا رو داره؟
چون قضیه صداش خیلی مطرح هستش
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)