مرسی استاد
استاد چه ماهیهایی میشه با دیسکس نگه داشت؟
اینارو میشه نگه داشت
تتراها
دم شمشیری
مولی
ردلاین
پوزه خرگوشی
سیلور شارک یا کرم یا سیاهش
گورامی؟
ببخشید اگه توجای درست نپرسیدم
مرسی استاد
استاد چه ماهیهایی میشه با دیسکس نگه داشت؟
اینارو میشه نگه داشت
تتراها
دم شمشیری
مولی
ردلاین
پوزه خرگوشی
سیلور شارک یا کرم یا سیاهش
گورامی؟
ببخشید اگه توجای درست نپرسیدم
سلام :
من اگر جای شما باشم هیچ ماهیی رو با دیسکس نگه نمیدارم
ولی در این تاپیک زیر پست شماره 11 رو که قرار دادم مطالعه کنید از کتابی معتبر هست
http://www.parsipet.ir/thread15653-2.html
مرسی استاد ولی منکه از این پست چیزی حالیم نشد؟![]()
استا مم تانکم تقریبا۵۰۰لیتریه و برا تنوع گفتم از هرکدوم از ماهییایی که گفتمتون
یکی دوتا بزارم,به نظرتون مشکل وایرادش چیه؟
شرمنده
منم با آقای وزیر پور موافقم
دیسکس به تنهایی زیبایی خودش رو داره و نگه داری با ماهیانی مثل رد لاین و .... باعث عصبی شدن و عدم آرامش ماهی میشه
![]()
من دوتا سوال دارم
یک تانک جدیدی درست کردم چون تعداد ماهی قبلی زیاد میخواهم نصفش کنم
توی تانک جدبد یک فیلتر اسفنجی ویک سنگ هوا ویک بخاری ویک مهتابی با فیلتر اسفنجی نیازی به تاپ فیلتر است یانه
وسوال دومی من تانک جدیدم داخل مغازه گذاشتم انجا مگس پشه توی تانک میافتنه اگر ماهی انها رو بخوره مشکلی پیش میاد براش یا نه
ممنون میشوم راهنمایی کنید
من یک سوال دارم
نظر شما درباره خرید ماهی
سایز 2 اینچ داره هم چکربورد داره و هم لئوپارد دونه 40 میدهد
چکربورد هم سایز 3.5 داره 85000 میده کوالت هم سایز 3.5 هم داره 75000
حالا نظر شما من 2 بگیرم یا سه
ممنون میشوم راهنمایی کنید
سلام:
ببینید شما دارید صحبت از شاه ماهی آب شیرین می کنید یعنی دیسکس
پس با این هزینه های خرید و قیمت های بالا هست ،کمی که فکر کنید می بینید این شاه ماهی رو نمیشه مثل اسکار و پرت و ... نگهداری کرد و آیا وجود پشه و مگس تو تانک دیسکس منظره خوشایندی خواهد داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون بیشتر با این شرایط میشه حوض نه تانک نگهداری دیسکس!!!!!!!
یه شیشه بگیرید و بذاری روی تانک
تاپ فیلتری کاری برای شما انجام نخواهد داد یا باید تانکی با ابعاد مناسب بگیرید و سیفونهای بالا روزانه داشته باشید یا از فیلترهای سطلی مناسب البته با لیتراژ تانک مناسب و تعویض آبهای کمتر داشته باشید
در خصوص پاسخ به این سوالتون هم عرض می کنم سایزهای بالاتر دردسرهای کمتر در خصوص رشد سوزی،بیماری و .... خواهند داشت اما قبل از هر کاری تاپیکهای بخش دیسکس رو مطالعه کنید بسیاری از سوالهای شما بصورت اتوماتیک وار پاسخ داده شده و اطلاعات جدید بسیار بهتری هم کسب خواهید کرد.
ابتدا تانک مناسب،سپس شرایط نگهداری مناسب و در نهایت تعداد خرید مناسب و ماهی سالم فاکتورهای خاص و مهم در خرید و نگهداری دیسکس هستند.
سلام دوستان
برای سیفون تانک دیسکس با سایز ریز( یک اینچ ) دمای آب حتما باید با دمای اب تانک یکسان باشه یا اینکه یکی دو درجه خنکتر اشکالی نداره؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)