ویکی چند وقته که خیلی بی قراری میکنه همش سوت میزنه اما غذا میذارم نمیخوره از چی میتونه باشه؟ البته اینم بگم من 1هفتس روزا تا ساعت 5 خونه نیستم میتونه از دلتنگی باشه؟؟![]()
نمیدونم باید چیکار کنم وقتی میام خونه انقد جیغ و سوت میزنه هی بالا پایین میره که حد نداره بعدم مامانم میگم همین الان یه ربع پیش براش غذا گذاشتم خورد میرم بغلش میکنم نازش میکنم باز میذارم تو قفس دوباره شروع میکنه شبا هم نمیخوابه همش سروصدا میکنه دیشب گذاشتمش تو بغلم خودم خوابم برد ساعت 2 بود پاشدم دیدم همینطوری خوابیده تکون نخورده گذاشتم تو قفس انقد سروصدا کرد بابام پاشد عصبانی شد اینطوری که نمیشه چیکار کنم
اره.از دلتنگیه.شاید نسبت به قبل کمتر بهش توجه میکنید.خوکچه ها خیلی نازنازین.زود قهر میکنن
راستی خوکچه هندی تکثیرش چجوریه؟
زیاده؟
مثلا یک جفت تو ماه چند تا بچه میدن؟
یک سوال دیگه
مدفوع و ادرار خوکچه هندی در شرع چه حکمی دارد کسی میدونه؟
ویرایش توسط Hamedbm : 10th May 2013 در ساعت 12:46 AM
خوکچه یه بدی داره اونم اینکه خیلی خیلی زود نسب به همه چیز شرطی میشه.با دفعه اولی که شب بیدار میشه و سوت میکشه و از تو واکنشی میبینه میفهمه بازهم میتونه همون کارو انجام بده.من خوکچه قبلیم همین اشتباهو راجع بهش مرتکب شدم 1ماه تمام منو ساعت 2شب تا 6 صبح بیدار نگه داشت!آخرشم مجبور شدم 1ماه بزارمش پیش دوستم پانسیون تا این عادت از سرش افتاد.بهش بی محبتی نکن ولی توجه بیجا هم نکن باید 2.3 شب تحمل کنی کاراشو تا یادش بره.راه دیگه نداره.
سلام رفتم ازادگان خوکچه پر بود ولی بیشتریاش بالغ و بزرگ و غیر دستی بودند ولی یک بچه خیلی کوچولو خوکچه بود سفید و ناز بود و فکر کنم مو فشن بود پرسیدم چنده گفت50000 گرفت دستش نازش کرد که من وسوسه شم خوکچه کوجولو خیلی رام بود منم نازش کردم میخوام بعد امتحانات یکدونه بخرم بچه باشه بخرم بهتره؟چیکار کنم توی قفسش بی تابی نکنه و همش سوت نزنه؟مرسی![]()
قیمت خوکچه مو فشن چقدره؟موهاش زیاد میریزه؟مرسی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)