سلام.همسترم برفی رو پام بود رو زمین نشسته بودم ..از رو پام افتاد ارتفاع خیلی کم بود .ولی فکر کنم دستش شکست.یک دفعه چپه شد.گرفتمش دستمو گاز گرفت سریع گذاشتمش تو قفس .همین طور چپه موند.بلندش کردم گذاشتم تو خونش.موقع راه رفتن می لنگه. چه کار کنم؟داره درد می کشه؟ باید چه کار کنم؟ دارم میمیرم.![]()
من زنگ زدم به دامپزشک
گفت چون استخوان هاش بیشتر اسفنجی هست ( استخوان 2 نوع اسفنجی و متراکم) دامپزشک کار خاصی نمیتونه براتون بکنه
حرکتش رو محدود کنید ( حجم قفسش رو به یک چهارم برسونید)
غذاهای مقوی بش بدید ( ویتامین c هم براش خوبه)
بعد از یه مدت بهتر میشه
چون دستش هست مشکل کمتره
حالا دیگه بستگی به میزان آسیب دیدگیش داره خدا کنه کوفتگی باشه و نشکسته باشه
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 24th December 2013 در ساعت 05:24 PM
خیلی ممنون.الان تو خونشه خودشو همچین جمع کرده.نفس نفس می زنه.به نظرتون بلندش کنم دردش می گیره.بلندش نکنم بهتره؟دامپزشک ببرمش یا نه؟الته شایدم پاش باشه.چون از جلو خورد زمین فکر کنم دستش باشه.الان این حرفایی که زدین (استخوناش اسفننجیه )بده یا خوب؟یعنی خوب میشه یا نه؟ ببخشید این قدر سوال پرسیدم.اصلا دارم می میرم.نمی دونم باید چه کار کنم. آخه کلا غذا هم نمی خورد.یعنی کم خوراکه.نه سبزی می خوره نه برنج.فقط ذزت و تخم مرغ و کاهو و عدس دوست داره.حتی سیب هم فقط 2 3 گاز می زنه.
دستش نزنید..استرس وارد نکنید..شیر و تخم مرغ بهش بدید.
ممنون.الان حالش بهتره.می خواد بیاد بیرون.پاش لنگ می زنه نه دستش.اول طبقه های قفسو بردا شتم.بعد دیدم بازم هی می خواد از میله بره بالا.واسه همین الان گذاشتمش تو باکس حمل .فکر کنم بهتر باشه.الان می خوام ببرمش دامپزشک.یک دارویی چیزی بده حالش بهتر شه.شربت calcicare شامل کلسیم منیزیم روی و ویتامین و قطره ویتامین a+d تو نت دیدم براش خوبه.نمی دونم دام پزشک داشته باشه یا نه. الان بهش تخم مرغ دادم.چی دیگه بهش بدم؟چی ندم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)